<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 22-12-2014

Supermarkedskæde indgår kæmpesponsorat med Team Rynkeby

På bare enkelt uge har den svenske supermarkedskæde ICA i Värmland indsamlet mere end 100.000 SEK til Barncancerfonden ved salg af Team Rynkeby-bæreposer.

Den svenske supermarkedskæde ICA i Värmland (et amt i den sydlige del af Sverige på grænsen til Norge, red.) kommer sandsynligvis til at stå bag et af årets største sponsorater til Team Rynkeby Sverige i 2015.

Supermarkedskæden har produceret ikke færre end 250.000 Team Rynkeby-bæreposer, som bliver solgt fra 26 supermarkeder i Värmland frem til udgangen af februar.

Poserne koster 5 SEK, hvoraf 3,60 SEK går til Team Rynkebys indsamling til Barncancefonden.

Det betyder, at hvis alle poserne bliver solgt, så vil Team Rynkeby modtage et sponsorat på et sted mellem 600.000 og 900.000 SEK, da der altid er lidt svind.

- Det er imponerende, og vi er dybt taknemlige for det engagement, som ICA Värmland har valgt at lægge i vores projekt. Ikke alene bliver det et utrolig stort sponsorat til Barncancerfonden, men vi får også en helt ufattelig flot eksponering i Värmland, siger Brian Sehested, Team Manager for Team Rynkeby Jönköping, som er holdet bag aftalen med ICA.

100.000 kr. på én uge
I løbet af den første uge har sponsoratet allerede kastet ikke mindre end 100.000 SEK af sig.

- Kunderne har taget utrolig godt imod det, og de har spurgt interesseret ind til, hvad Team Rynkeby er for et projekt. Der er ingen tvivl om, at vi med dette initiativ får spredt budskabet om Team Rynkeby til hele Värmland, siger Jan-Inge Dahlman, købmand i ICA-kæden og deltager på Team Rynkeby Jönköping.

Udover poserne har ICA Värmland også købt annoncer i regionale medier, som fortæller om Team Rynkebys indsamling og ICA-butikkernes opbakning.

- Vi har støttet Barnecancerfonden igennem 20 år, så det er ikke nyt for kædens købmænd, at vi støtter op om kampen mod børnekræft. Det er en vigtig sag, og vi er stolte af at kunne bidrage til kampen på denne måde, siger Jan-Inge Dahlman.

Team Rynkeby har allerede indgået 333 sponsorater i Sverige til 2015 – holdet lukker for indgåelse af guldsponsorater 31. januar 2015.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram