Team Rynkeby åbner for tilmeldingen til Danmarks største velgørenhedsløb
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-10-2015

Team Rynkeby åbner for tilmeldingen til Danmarks største velgørenhedsløb

Team Rynkeby har netop åbnet for tilmeldingen til Team Rynkeby Skoleløbet, der er Danmarks største velgørenhedsløb for skoleelever.

Mere end 34.000 skoleelever fra 100 forskellige skoler deltog, da Team Rynkeby Fonden i foråret afviklede Team Rynkeby Skoleløbet for første gang.

Løbet, der har til formål at samle penge ind til børn med kræft og deres familier, mens eleverne dyrker motion, blev en så overvældende succes, at løbet nu gentages fredag den 18. marts 2016 – fredagen før påskeferien.

- Vi har brugt de seneste måneder på at forbedre konceptet, så de deltagende skoler kan forvente en endnu bedre oplevelse. Team Rynkeby Skoleløbet gik fra at være en idé til at være et landsdækkende skoleløb på ganske få måneder i foråret. Nu er vi meget bedre forberedt, og jeg er ikke i tvivl om, at vi næste år kommer til at se en deltagermæssig fremgang, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Fællesskabet er vigtigt
I år indsamlede de deltagende skoler hele 6,2 millioner kroner til Børnecancerfonden. Pengene indsamles ved, at eleverne indgår sponsoraftaler med familie og venner, der hver især giver et lille bidrag per omgang eller kilometer, eleven løber.

- Indsamlingen til Børnecancerfonden er naturligvis vigtig i kampen mod børnekræft, men den er ikke altafgørende i Team Rynkeby Skoleløbet. Vi vil ikke have, at løbet skal være en konkurrence om, hvilken elev eller hvilken klasse, der kan samle flest penge ind. Team Rynkeby Skoleløbet er et løb, hvor eleverne gør noget godt for sig selv, mens de gør noget godt for andre som en del af et fællesskab bestående af tusindvis af elever fra hele landet, siger Carl Erik Dalbøge.

Tilmeld inden 5. februar
Det er gratis for skolerne at deltage, og alle skoler får inden løbet leveret en samlet pakke bestående af forældrebreve, sponsorsedler, diplomer, støttearmbånd, frugtdrik og raslebøsser til de indsamlede midler.

Det er det lokale Team Rynkeby-hold, der hjælper skolen med at arrangere løbet, ligesom det er det lokale hold, der efter løbet sørger for, at de indsamlede penge bliver talt op og sat i banken.

- Vi forsøger at gøre det så let for skolerne at deltage i løbet som overhovedet muligt. Det er ikke meningen, at lærerne skal bruge en masse ressourcer på at føre konceptet ud i livet – det er meningen, at det lokale hold skal tage sig af den del, siger Carl Erik Dalbøge.

Tilmelding skal ske senest 5. februar 2016 på www.team-rynkeby.dk/tilmeldskole.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram