Team Rynkeby etablerer cykelklub for tidligere deltagere
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 20-09-2019

Team Rynkeby etablerer cykelklub for tidligere deltagere

Forhenværende deltagere på Team Rynkeby får nu mulighed for igen at blive en del af Team Rynkeby-familien. Team Rynkeby Fonden har netop åbnet cykelfællesskabet ’Team Rynkeby Cycling Club’ for tidligere deltagere.

Team Rynkeby er stærkt vanedannende. Sådan lyder det ofte fra Team Rynkeby-deltagere, der år efter år skriver sig op til turen til Paris for at blive en del af det sociale fællesskab, cykeltræningen og indsamlingen til det gode formål.

Men Team Rynkeby-projektet er også tidskrævende. Og det kræver noget økonomi.

Og når en Team Rynkeby-rytter har været med i nogle år, har man ofte brug for at prioritere sine weekender og ferier anderledes – og måske trænger man også til nye udfordringer, og så forlader man Team Rynkeby.

Men de forhenværende deltagere savner også det særlige fællesskab, der kendetegner Team Rynkeby, og derfor lancerer Team Rynkeby Fonden nu et helt nyt cykelfællesskab for forhenværende Team Rynkeby-deltagere.

Dyrke fællesskabet
Team Rynkeby Cycling Club’ hedder cykelfællesskabet, som giver tidligere Team Rynkeby-deltagere mulighed for at fortsætte med at dyrke de stærke relationer, de fik skabt før, under og efter turen til Paris.

- Team Rynkeby Cycling Club henvender sig til de mange Team Rynkeby-deltagere, der har været med på turen til Paris nogle gange og nu søger nye og mindre tidskrævende udfordringer på cyklen, nye rejsedestinationer og nye personlig mål – samtidig med, at de kan fastholde relationen til det lokale Team Rynkeby-hold og fortsat være med til at bidrage til indsamlingen til børn med kritiske sygdomme, siger Carl Erik Dalbøge, CEO i Team Rynkeby Fonden.

Artiklen fortsætter under annoncen...

- Vi er klar over, at der er forskellige grupper af forhenværende deltagere, som samler sig lokalt. Men nu laver vi et egentligt cykelfællesskab med nogle professionelle rammer og noget nyt, interessant indhold, fortsætter han.

Flere rejser planlagt
Der er allerede planlagt en række cykelrejser for de forhenværende Team Rynkeby-deltagere, hvor man sammen med sine cykelvenner fra Team Rynkeby-tiden kan søge nye udfordringer.

- Turen til Paris har åbnet en ny verden for mange deltagere, og de har fået blod på tanden til at prøve kræfter med nogle helt nye eventyr på cyklen. Vi har derfor lagt os i selen for at finde nye og spændende rejser, som du kan komme med på enten for hyggen og samværets skyld eller for at sætte dig et nyt sportsligt mål, siger Nicolai Gunni Lyngholm, International Cycling Club Manager for Team Rynkeby Fonden.

I første omgang har Team Rynkeby Cycling Club planlagt rejser til Mallorca, Alicante (Murcia) og Harzen, men flere ting kommer til.

Det koster 100 euro om året at være medlem af Team Rynkeby Cycling Club og for den pris, får man en række fordele og muligheder. Først og fremmest den nye klubtrøje, som kan mikses og matches med alt det øvrige Team Rynkeby-cykeltøj, hjelm og accessoires.

Læs mere her…

Join Team Rynkeby Cycling Club 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram