<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-07-2020

Team Rynkeby fik smuk afslutning på syv dages strabadser rundt i Danmark

Team Rynkeby Rigshospitalet fik en smuk afslutning på syv hårde dage på cyklen rundt i Danmark, da velgørenhedscykelholdet ankom til Rigshospitalet tidligere i dag.

7. etape, Rigshospitalet: Et halvt hundrede mennesker havde taget opstilling i Fælledparken bag ved Rigshospitalet for at modtage Team Rynkeby Rigshospitalet, da velgørenhedscykelholdet i dag afsluttede sin syv dage lange tur rundt i Danmark til fordel for Børnecancerfonden.

Mere end 1.000 kilometer er det blevet til på turen gennem Danmark, der er blevet særlig hård på grund af vejret.

- Vi har haft dårligt vejr en stor del af vejen, hvilket har været rigtig, rigtig udfordrende for rytterne. Den første dag havde vi masser af vand. På andendagen havde vi vind og vand, og på tredjedagen havde vi vind, vand og hagl, griner Erik Søren, Team Manager på Team Rynkeby Rigshospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Men det er nogle super gode ryttere, og der er et fantastisk sammenhold. Jeg vil sige, at modgangen har gjort, at vi har holdt ekstra sammen, og det har gjort, at vi har haft en rigtig, rigtig fed tur, fortsætter han.

Vigtigt for sponsorerne og holdet
Turen rundt i Danmark kom på tegnebrættet, da Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris blev aflyst på grund af coronapandemien. Og turen blev muligt, da forsamlingsforbuddet blev hævet fra 10 til 50 personer den 8. juni.

Artiklen fortsætter under billedet...

Team Rynkeby Rigshospitalet er planlagt turen, så holdet er kommet igennem noget af Danmarks smukkeste natur samt oplevet en række kulturhistoriske steder og bygninger.

Det har gjort turen til en anderledes oplevelse.

- Det var lidt en flad fornemmelse, da Paris-turen blev aflyst, men denne tur rundt i Danmark har også været spændende og meget givende. Samtidig er der masser af stolthed over, at vi som hold trodsede coronaen og vejret og lykkedes med at synliggøre sponsorerne og give dem noget tilbage for deres sponsorat, siger Erik.

- Samtidig syntes vi også, at vi skyldte os selv at få rundet sæsonen af på en ordentlig måde. Vi synes, at vi har leveret både i forhold til sponsorerne og i forhold til os selv, siger han.

Artiklen fortsætter under videoen...

Ringen er sluttet
For Trine Dyring Jensen var det en speciel oplevelse for hende at få lov at slutte turen ved Rigshospitalet.

Trine mistede sin yngste søn til kræft for godt et halvt år siden. Gustav fik konstateret en tumor i hjernen, da han var halvandet år gammel, og han døde i december sidste år kort før sin 10 års fødselsdag efter et langt og opslidende behandlingsforløb.

- Det er vidunderligt at slutte her på Rigshospitalet, hvor vi startede vores rejse med Gustav for 10 år siden, og samtidig være omgivet af mennesker, der til daglig kæmper for at redde menneskeliv. Det er på en eller anden måde en ring, der er blevet sluttet, siger Trine, der i lang tid var i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet skulle deltage.

Den tvivl blev dog gjort til skamme i dag.

- Det er fedt at have fået mulighed for at teste sig selv, og den personlige sejr over at stå her i dag er rigtig, rigtig vigtig for mig. Og på trods af alt det, som vi har stået med de seneste år, har det været en ren overskudstur. Det booster ens selvtillid og ens mentale styrke, siger hun.

- Og så er det dejligt at komme i mål, når der står så mange kærlige mennesker og dem, man elsker allermest. Det er vidunderligt, siger Trine.

Hvis du har mod på at cykle med Team Rynkeby til Paris i 2021, skal du skrive en motiveret ansøgning senest søndag den 23. august 2020.

 

 

 

Tekst og fotos: Mikkel Tholstrup Dahlqvist.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram