<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 01-10-2020

Team Rynkeby Fondens bestyrelsesformand stopper

Efter godt tre år som adm. direktør for Rynkeby Foods takker Peter Frank Andersen af. Det betyder også, at han forlader posten som bestyrelsesformand for Team Rynkeby Fonden.

- Med sit store engagement, sit store hjerte for sagen og en imponerende indlevelse, har Peter Frank Andersen været med til at sætte et betydeligt aftryk på vores fælles projekt, der gør os i stand til at fortsætte rejsen.

Sådan lyder det for Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, i forbindelse med, at Peter Frank Andersen forlader posten som adm. direktør for Rynkeby Foods A/S for at hellige sig den fortsatte udvikling af familiens farmaceutvirksomhed.

Ifølge Team Rynkeby Fondens vedtægter er den til enhver tid siddende adm. direktør i Rynkeby Foods A/S også bestyrelsesformand for Team Rynkeby Fonden, og derfor forlader Peter Frank Andersen samtidig også samtidig post.

- På Team Rynkeby Fondens vegne vil jeg gerne takke Peter for hans store indsats og for hans altid imødekommende og samtidig fokuserede indstilling til at finde løsninger. Jeg har altid nydt at kunne være i dialog med Peter – positivt, konstruktivt og ligeværdigt, siger Carl Erik Dalbøge og fortsætter:

- Som bestyrelsesformand har Peter været en vigtig sparringspartner for mig. Han har haft en god evne til at sætte sig i deltagernes sted og hans konstante fokus på målet har i sidste ende haft en afgørende betydning for den støtte, vi har kunnet sende videre til børn med kritisk sygdom, siger han.

Peter Frank Andersen forlader dog ikke Team Rynkeby Fonden helt. Han indtræder nu som menigt medlem af fondens bestyrelse som det ene af to medlemmer i bestyrelsen, der ikke er ansat i Eckes-Granini-koncernen.

Ivan Thyregod tiltræder som ny adm. direktør i Rynkeby Foods A/S den 1. oktober 2020 og dermed også som ny bestyrelsesformand i Team Rynkeby Fonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram