Team Rynkeby forlænger med Bianchi
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 14-08-2013

Team Rynkeby forlænger med Bianchi

Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby forlænger sin aftale med det italienske cykelmærke Bianchi.

De seneste to år har det internationale velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, kørt til Paris for at samle penge ind til børn med kræft på gule racercykler fra Bianchi.

Nu gør cykelholdet klar til en tredje sæson med det italienske cykelmærke, efter parterne kort før sommerferien blev enige om en ny étårig samarbejdsaftale. Det betyder, at Team Rynkeby også kører på Bianchi i 2014.

- Vi har et godt samarbejde med Bianchi og ikke mindst de lokale cykelforretninger, som udleverer og servicerer cyklerne. Bianchi har lært projektet at kende og forstår, hvad vi har brug for, så jeg ser frem til endnu en sæson med dem, siger Carl Erik Dalbøge, Team Director for Team Rynkeby.

To forskellige udgaver
Bianchi-cyklen, som Team Rynkeby kører på i 2014, er bygget over Bianchis Via Nirone 7, men i modsætning til standard-udgaven, som er udstyret med en Shimano-gruppe, har Team Rynkeby besluttet at udstyre cyklen med en fuld Campagnolo Veloce-gruppe.

Desuden tilbyder Team Rynkeby, at næste års ryttere kan opgradere standardraceren, som er i aluminium, til en udgave i fuld carbon.

- Vi har ikke tidligere tilbudt en kulfibercykel, men nu er priserne efterhånden blevet så fordelagtige, at vi mener, at det er tiden at prøve det af. Aluminium- og kulfiberudgaven vil fremstå fuldstændig ens, og man skal helt tæt på for at se forskel, hvilket har været vigtigt for os, siger Carl Erik Dalbøge.

Ryttere som har en Team Rynkeby-racer fra 2012 eller 2013 kan fortsætte med at køre på dem, hvis de ønsker det.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram