<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 05-07-2016

Team Rynkeby forlænger med Bianchi

Team Rynkeby Fonden og den italienske cykelproducent Bianchi er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år.

Rytterne på Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, kommer også til at køre på Bianchi-cykler den kommende sæson.

Det ligger fast, efter Team Rynkeby Fonden har underskrevet en ny étårig samarbejdsaftale med den italienske cykelproducent.

Dermed kan de ryttere, som deltager på årets tur til Paris - og som også skal deltage på næste års tur - uden problemer fortsætte på deres nuværende Bianchi-racere det kommende år.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Bianchi, hvor vi gennem årene har udviklet en cykel, der passer perfekt til formålet. Det er en udfordrende opgave at levere materiel til et så omfattende projekt, og derfor er jeg glad for, at vi kan bygge videre på det samarbejdsgrundlag, som vi har skabt, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Et vigtigt projekt
Næste års tur bliver sjette år i træk, at Team Rynkeby kører til Paris på gule racercykler fra Bianchi.

Ligesom i år bliver næste års cykel bygget op omkring Bianchis Intrepida-ramme i carbon monteret med en komplet 11 speed Shimano 105-gruppe og udleveret til rytterne seneste 1. april 2017.

- Samarbejdet med Team Rynkeby er vigtigt for os. Vi er utrolig stolte over at være en del af et så professionelt velgørenhedsprojekt, hvor det at cykle og gøre noget godt for sig selv samtidig kommer til at gavne børn med kritiske sygdomme, siger Salvatore Grimaldi, ejer af Bianchi.

Udover Bianchi har Team Rynkeby Fonden også forlænget sine aftale med tøjproducenten Xtreme samt rejsearrangøren Ørslev.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 9. til 16. juli 2016. Turen køres ligeledes i uge 28 næste år. Hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet, så skal du skrive en ansøgning her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram