Team Rynkeby forlænger med Bianchi
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 28-08-2014

Team Rynkeby forlænger med Bianchi

Nordens største velgørenhedscykelhold tager et år mere på Bianchi-cykler. Team Rynkeby har tegnet en ny, etårig aftale med det italienske cykelmærke.

For fjerde år i træk kommer Team Rynkeby til at køre sin årlige cykeltur til Paris på racercykler fra den italienske cykelproducent Bianchi.

Cykelholdet har tegnet en ny, etårig aftale med italienerne. Aftalen betyder, at Bianchi skal levere godt 1.050 gule carboncykler til Team Rynkeby inden 1. april 2015.

- Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Bianchi igennem tre år. Derfor er jeg også glad for, at vi nu kan bygge videre på de erfaringer, vi hver især har gjort os, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Det fortsatte samarbejde mellem Team Rynkeby og Bianchi glæder også cykelproducentens svenske ejer, Salvatore Grimaldi.

- Team Rynkeby er et fantastisk projekt. Ikke nok med, at deltagerne samler millioner af kroner ind til børn med kræft, så får det også hundredvis af mennesker til at hoppe på cyklen og leve et mere aktivt liv. Det er vi stolte af at være en del af, siger Salvatore Grimaldi.

Slut med alucykler
Sidste år gav Team Rynkeby for første gang sine ryttere mulighed at opgradere standardraceren i aluminium til en carbonmodel. Det valgte langt de fleste ryttere at gøre, og derfor har Team Rynkeby valgt kun at tilbyde dette års ryttere en carbonudgave af den letgenkendelige, gule Team Rynkeby-racer.

- Det gør deltagerbetalingen lidt dyrere, men logistikken bliver en hel del lettere, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys 2015-racer er bygget over Bianchis Vertigo-model (linket viser en 2013-model). Cyklen er monteret med en fuld Shimano 105 11 speed-gruppe, Shimano-pedaler samt Shimano-hjul.

Team Rynkeby består i 2015 af ca. 1.450 ryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 hold i fem lande. Holdene sættes i løbet af september måned.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram