<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-05-2016

Team Rynkeby fortsætter ufortrødent efter Rynkeby-salg

Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby fortsætter ufortrødent, efter det i dag er offentliggjort, at Arla Foods har solgt Rynkeby Foods til tyske Eckes-Granini.

Efter flere måneders forlydender om, at Team Rynkebys hovedsponsor, juiceproducenten Rynkeby Foods A/S, står foran et snarligt salg, oplyser tyske Eckes-Granini Group GmbH med speciale i ikke-alkoholiske frugtdrikke i dag, at den internationale koncern køber Rynkeby Foods af mejerigiganten Arla Foods amba.

Arla Foods har de seneste to årtier frasolgt datterselskaber, der ikke har en direkte forbindelse til mejeriproduktionen med det formål at fokusere kerneforretningen – og Rynkeby Foods var i den forbindelse det sidste tilbageværende datterselskab i Arla-koncernen, der ikke har tilknytning til mælk.

Hos Team Rynkeby fortsætter arbejdet frem mod sommerens tur til Paris efter dagens nyhed.

- Eckes-Granini har allerede udtrykt stor respekt for det, Rynkeby Foods har bygget op med og omkring Team Rynkeby. Og jeg glæder mig meget til at møde de nye ejere og fortælle mere om vores arbejde. Men ellers er det business as usual for os. Vi fortsætter ufortrødent vores arbejde frem mod sommerens tur til Paris samt forberedelserne til turen i 2017, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- I øjeblikket har vi fokus på at sikre de rette rammer omkring afslutningen i Paris den 16. juli, ligesom vi også har fokus på opstart af nye hold efter sommerferien, siger han.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 9.-16. juli 2016. Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2017, så skal du ansøge her

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram