<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 13-02-2015

Team Rynkeby har allerede over 2.200 danske sponsorer i ryggen

På bare fire måneder har 2.220 danske virksomheder indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby. Det er næsten lige så mange som hele sidste sæson.

Team Rynkebys 17 danske hold har haft overordentligt travlt med at skaffe sponsorer, siden deltagerne til dette års tur til Paris blev udtaget i september.

På bare fire måneder er det lykkedes de 1.140 danske deltagere at indgå aftaler med 2.220 danske virksomheder, som ønsker at bakke op om velgørenhedscykelholdet i 2015.

Dermed nærmer Team Rynkeby sig antallet af sponsorer, som støttede projektet i rekordåret 2014. Her havde Team Rynkeby 2.400 danske sponsorer i ryggen, da checken til Børnecancerfonden blev overrakt på Torvet i Ringe i september.

Antallet af sponsorer kommer bag på Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

- Det er svært at blive ved med at finde nye superlativer, som beskriver deltagernes indsats i kampen mod børnekræft. Bedst som vi troede, at vi var ved at nå loftet i forhold til antallet af sponsorer, så overrasker deltagerne os igen. Det helt utroligt, siger Carl Erik Dalbøge og tilføjer:

- Samtidig er vi dybt taknemlige for den opbakning, vi fortsat møder hos landets virksomheder.

520 sponsorer på tøjet
Antallet af sponsorer behøver dog ikke nødvendigvis at betyde, at Team Rynkeby er på vej mod en ny indsamlingsrekord, forklarer Carl Erik Dalbøge.

- Det er for tidligt at sige, hvordan vi ender økonomisk. En stor del af sponsorerne er naturligvis naturaliesponsorer, som ikke giver penge til indsamlingen, men som støtter holdene med nogle af de fornødenheder, de har brug for undervejs. Samtidig kan nogle enkelte store sponsorater have stor effekt på det samlede indsamlingsresultat, siger direktøren.

Team Rynkeby kan dog afsløre, at de danske hold havde tegnet 520 guldsponsorater á minimum 20.000 kr. stykket, da muligheden for at få et logo på cykelholdets tøj lukkede den 31. januar – det svarer til godt 30 guldsponsorater per hold.

I hele Norden har Team Rynkebys 32 hold indtil videre indgået 3.300 sponsoraftaler. Heraf er 930 af dem guldsponsorater til en værdi af ca. 20.000 danske kroner.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram