<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 14-07-2021

Team Rynkeby har rejst sig efter corona – det er lige før, jeg får gåsehud

 

Efter en coronapandemi, der har tæret hårdt på fællesskaberne, viser årets tur rundt i Danmark, at den særlige Team Rynkeby-ånd er intakt. Det er ikke kun temperaturen, der er ved at nå kogepunktet – stemningen er også i top.

Dag 5, Vejle: Der er har været spænding og nervøsitet på Team Rynkeby Sønderjylland forud for dagens 164 kilometer lange etape i bakkerne omkring Vejle.

Holdet har fire lange dage i benene, og dagens etape byder på næsten alle de stigninger, Vejle kan diske op med. Samtidig lover vejrudsigten sol, sol og sol og temperaturer op i nærheden af 30 grader.
 

Dagens etape er sponsoreret af...


- Man kan ikke sige, at holdet har glædet sig til dagens etape. Men de har set frem til den her dag. Vi har trænet i bakkerne omkring Vejle fire gange i løbet af sæsonen, så rytterne kender nogle af bakkerne. Men der kommer også nogle overraskelser i dag, smiler Jan Pedersen, Team Manager på Team Rynkeby Sønderjylland.

Han sammenligner stemningen på holdet med den, som under normale omstændigheder er på et hold forud den berygtede Mur de Huy-etape.

- Vi er selv kørt uden om Mur de Huy de seneste to sæsoner, men den stemning, der er på holdet i dag, er den samme forventning, som er forud for Mur de Huy-etapen. Det er spændingen i forhold til, at vi skal køre bakker, og at det bliver hårdt, og det er nervøsiteten omkring, hvorvidt man kan klare det, siger han.

Taler etapen ned
Derfor har ledelsen på holdet også forsøgt at tale etapen lidt ned.

Artiklen fortsætter under billedet af Jan Pedersen...

- Vi har haft nogle hårde dage, hvor rytterne har fået nogle lærestreger i forhold til, hvor hårdt det er. Derfor har vi også forsøgt at tale dagens etape lidt ned. Med Mur de Huy-etapen er det lige omvendt – her forsøger man typisk at gøre bakken lidt hårdere og lidt stejlere, end den i virkeligheden er, siger Jan Pedersen og fortsætter:

- Men dagens etape har vi bevidst forsøgt at tale ned og sagt, at rytterne får al den hjælp, de har brug for. De får masser at drikke, og vi holder de pauser, der er nødvendige. Men samtidig vi skal også afsted og hjem i ordentlig tid, siger han.

Det rigtige Team Rynkeby
Og knap halvvejs inde i etapen er den sønderjyske holdkaptajn ovenud tilfreds med sit hold. Ikke kun fordi holdet æder sig raskt gennem bakkerne i Vejle. Men også fordi deltagerne virkelig har fundet sammen efter en alt for lang coronaperiode.

 

Dagens etape er sponsoreret af...


- Jeg er virkelig stolt af dem. De har vist en team-spirit uden lige. Man hjælper hinanden. Man støtter hinanden, man har det sjovt. Vi griner og snakker. Det er som om, at det pludselig har åbenbaret sig, hvad projektet drejer sig om, siger Jan Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Vi havde en træningsweekend for fire uger siden, og det var første gang i denne sæson, at jeg begyndte at se det, som jeg vil betegne som det rigtige Team Rynkeby. Der hvor man hjælper hinanden, hvor man griner sammen og har det sjovt sammen. Da de nye deltagere så det, begyndte de for alvor at glæde sig til turen, fortsætter han.

Og den stemning har forplantet sig i hele holdet.

- Vi har ramt den helt rigtige Team Rynkeby-ånd. Stemningen er fantastisk, og det er så glædeligt, at vi har rejst os på den måde efter corona. Det er lige før, at jeg får helt gåsehud, siger han.

Team Rynkeby Sønderjylland afslutter årets tur i Vojens på fredag ved 15-tiden.

Du kan følge Team Rynkeby Sønderjylland og de øvrige Team Rynkeby-hold på LIVE-kortet på team-rynkeby.com/LIVE.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram