<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-01-2021

Team Rynkeby jagter de sidste guld- og platinsponsorater inden lukketid

Coronapandemien betyder, at Team Rynkeby efter alt at dømme vil have færre sponsorlogoer på tøjet i år sammenlignet med sidste år. Det er dog grund til optimisme, lyder det fra holdet.

Mens de skærpede coronarestriktioner endnu en gang har begrænset fællestræningerne på Team Rynkeby, fortsætter sponsorarbejdet på uformindsket styrke.

Lige nu arbejder Team Rynkebys 1.200 danske deltagere på at lukke de sidste tøjsponsorater inden deadline søndag den 17. januar 2021.

Men selvom deltagerne arbejder ihærdigt, når man ikke helt sidste års niveau, erkender Jesper Bjerg, Country Manager for Team Rynkeby Danmark.

- Coronapandemien gør naturligvis vores arbejde mere besværligt. Ikke kun fordi økonomien i mange virksomheder er presset, men også fordi beslutningstagerne er svære at få fat i, og det er svært for vores deltagere at komme ud og holde møder, siger han.

Jesper Bjerg mener dog alligevel, at der er grund til optimisme.

- Vores deltagere gør en fantastisk indsats, og vi bliver fortsat mødt med stor velvilje fra det danske erhvervsliv. Derfor bliver nedgangen også marginal i forhold til, hvad vi havde frygtet – og faktisk er vi foran vores forventninger ved starten i oktober, siger han.

Vigtigt bidrag
Det koster minimum 20.000 kr. ekskl. moms at få sit logo på Team Rynkebys cykeltøj, og det er der indtil videre knap 500 danske virksomheder, der har takket ja til.

Indtægterne fra tøjsponsoraterne udgør typisk knap halvdelen af de penge, som Team Rynkeby indsamler til Børnecancerfonden hvert år.

- Tøjsponsoraterne er overordentligt vigtige for vores fortsatte støtte til Børnecancerfonden – ikke mindst i den nuværende situation, hvor størstedelen af vores indsamlingsarrangementer må udskydes på grund af forsamlingsloftet, siger Jesper Bjerg.

Tror på turen til Paris
Team Rynkeby-chefen føler sig dog overbevist om, at det bliver muligt at gennemføre mange aktiviteter i det sene forår og først på sommeren.

- Selvom vi lige nu lider under, at vi ikke kan mødes fysisk, så glæder jeg mig dog over myndighedernes positive udmeldinger om, at man kan være færdige med at vaccinere danskerne på denne side af sommerferien. Det giver mig en tro på, at landene omkring os – og ikke mindst landene på vores vej til Paris – gør det samme, og vi på den ene eller anden måde kommer til at cykle til Paris til sommer, siger Jesper Bjerg.

Team Rynkeby har planlagt årets tur til Paris fra den 10. til 17. juli 2021. Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at blive sponsor på Team Rynkeby, kan du kontakte Jesper Bjerg.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram