Team Rynkeby-kaptajn sætter imponerende verdensrekord
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 25-08-2014

Team Rynkeby-kaptajn sætter imponerende verdensrekord

Team Rynkeby Vordingborgs holdkaptajn, Christian Krause, skar hele 14 timer og 17 minutter af den stående verdensrekord, da han i weekenden cyklede på tværs af Tyskland.

Det var en udmattet Christian Krause, som i går eftermiddags kunne lade sig hylde på den tysk-polske grænse for en imponerende verdensrekord.

Team Rynkeby Vordingborg-kaptajnen skulle bare bruge 31 timer og 37 minutter på at cykle de 764 km på tværs af Tyskland. Dermed skar han hele 14 timer og 17 minutter af den stående verdensrekord.

Christian Krause kan dermed – når rekorden officielt godkendes af Ultra Marathon Cycling Association (UMCA) inden for de næste par uger – kalde sig ny verdensrekordindehaver på turen tværs over Tyskland.

- Det gik fuldstændig, som jeg havde håbet på, men jeg var også svineheldig med vinden. Efter Kasselbakkerne havde jeg god medvind hele vejen til målstregen. Det betød, at jeg efter en relativ rolig start, hvor jeg ikke pressede mig selv op ad bakkerne kunne trykke mere på mod afslutningen.

- De sidste 200 km gav jeg alt, hvad jeg havde i mig, og lå ofte med mellem 48 og 52 km/t, siger Christian Krause, som tror, at rekorden kommer til at stå et godt stykke tid.

- Rekorden kan naturligvis godt slås, men personen, som skal slå den, skal køre rigtig stærkt.

Fem minutters søvn
Undervejs var Christian Krause blot af cyklen en håndfuld gange, men efter et døgns cykling blev han overmandet af træthed og måtte sove lidt. I alt blev det til 12 minutters hvile efterfulgt af fem minutters søvn. Og så var det på cyklen igen.

- I dag er jeg helt hævet i ansigtet, men kroppen har det overraskende godt, fortæller Christian Krause, som da heller ikke var mere medtaget, at han efter hjemkomsten tidligt i morges kunne tage på arbejde nogle timer senere.

Christian Krause er i øvrigt også UMCA-verdensrekordindehaver af turen på langs af Danmark. I 2012 kørte han fra Padborg til Skagen i tiden 11 timer og 42 minutter.

Se flere billeder på Team Krauses Facebook-side.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram