<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 28-01-2015

Team Rynkeby lancerer landsdækkende motionsløb for skoleelever

Team Rynkeby lancerer nyt velgørenhedsløb for skoleelever. Mere en 60 skoler forventes at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet fredag den 27. marts 2015.

”Børn løber for børn”, når velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby lancerer et helt nyt velgørenhedsløb for elever på landets skoler. Løbet hedder ’Team Rynkeby Skoleløbet’ og afvikles første gang fredag den 27. marts 2015 – samme dag som skolerne går på påskeferie.

- Det er et løb, som på mange måder minder om den klassiske motionsdag, som finder sted på mange danske skoler før efterårsferien. I Team Rynkeby Skoleløbet skal eleverne dog ikke bare løbe så langt og hurtigt som muligt – de skal også samle penge ind til Børnecancerfonden, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, der står bag løbet.

Team Rynkeby Skoleløbet er tilrettelagt således, at eleverne inden løbet indgår sponsoraftaler med deres familie og venner, som forpligter sig til at give et beløb per omgang eller kilometer, som eleven løber i løbet af den tid, som skolen afsætter til løbet.

Efter løbet samler eleverne pengene ind hos deres sponsorer, hvorefter Team Rynkeby Fonden donerer hele beløbet til Børnecancerfonden.

Store forventninger
En lang række skoler har allerede tilmeldt sig løbet, og Team Rynkeby Fonden forventer, at mindst 60 danske skoler vil deltage dette forår – dermed kan Team Rynkeby Skoleløbet blive en af Team Rynkebys helt store indsamlingsaktiviteter i år.

- Tidligere har vi haft skoler, som har samlet store beløb ind til Team Rynkeby ved at afholde lignende aktiviteter, så jeg forventer, at vi med over 60 skoler i ryggen kan komme op på et meget, meget stort beløb til kampen mod børnekræft, siger Carl Erik Dalbøge.

Det betyder meget for børnene
En af de skoler, som allerede har tilmeldt sig Team Rynkeby Skoleløbet, er Fussingø-egnens Friskole ved Randers.

Skoleleder Annette Jellesen er selv rytter på Team Rynkeby, og hun er også en initiativtagerne i forhold til at rulle Team Rynkeby Skoleløbet ud i hele landet.

- Vi gennemførte et skoleløb til fordel for Børnecancerfonden sidste år, og her oplevede vi, hvor meget det betyder for eleverne, at de kan være med til at hjælpe børn, som er alvorligt syge. Projektet gav anledning til mange gode drøftelser med eleverne, og de var voldsomt engagerede i forhold til at gøre en forskel, siger skolelederen.

Det er gratis for alle skoler at deltage, og de kan tilmelde sig på www.team-rynkeby.dk/skoleløbet.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram