Team Rynkeby lancerer ny annonceplatform til sine sponsorer
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 23-10-2015

Team Rynkeby lancerer ny annonceplatform til sine sponsorer

Team Rynkeby har netop lanceret en ny annonceplatform, som gør det muligt for cykelholdets sponsorer at udsende relevante tilbud til deltagerne.

Team Rynkeby bliver løbende kontaktet af virksomheder, der gerne vil støtte Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden ved at tilbyde deltagerne på Team Rynkeby produkter eller serviceydelser til en favorabel pris eller ved at give en pæn del af overskuddet fra salget til Børnecancerfonden.

Det er der kommet mange gode aftaler ud af, og Team Rynkeby Fonden ønsker derfor at udvikle dette samarbejde med cykelholdets sponsorer til glæde for sponsorerne, deltagerne og ikke mindst Børnecancerfonden.

- Vi har skabt en tilbudsplatform, hvor vores sponsorer har mulighed for at udsende et relevant tilbud til vores danske deltagere, mod at de giver en passende donation til Børnecancerfonden, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Han fortsætter:

- Vores mange deltagere er aktive mennesker – alle med stor interesse for motion og cykelmotion i særdeleshed. De vil således være i målgruppen for en lang række livsstilsprodukter. Dog ønsker vi naturligvis ikke at formidle produkter og tilbud, der konkurrerer med vores eksisterende og vigtige samarbejdspartnere inden for cykler, cykeltilbehør og cykeltøj, siger han.

Skal give værdi
Team Rynkeby satser på at udsende en tilbudsmail til sine deltagere en til to gange om måneden – alt efter hvor mange relevante virksomheder, der viser interesse.

- Det er vigtigt, at de tilbud, vi sender til vores deltagere, giver værdi for deltagerne. Det skal være målrettede og interessante tilbud, som deltagerne gerne vil forholde sig til – ellers vil deltagerne blot afmelde tilbudsmailen igen, og så bliver det ikke den langsigtede succes, som vi håber på, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby Fonden har allerede lavet aftaler med de første annoncører. Hvis du ønsker at modtage de målrettede Team Rynkeby-tilbud, så kan du tilmelde dig tilbudsmailen her: www.team-rynkeby.dk/tilmeldtilbud.

Tilbudsmailen kan til enhver tid afmeldes igen.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram