Team Rynkeby lancerer webshop
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 30-10-2015

Team Rynkeby lancerer webshop

Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har netop lanceret en webshop, hvor det er muligt at købe forskelligt merchandise.

I samarbejde med Team Rynkebys tøjleverandør Xtreme, har velgørenhedscykelholdet netop lanceret en webshop, hvor det er muligt at købe forskelligt Team Rynkeby-merchandise.

Indtil videre er det hovedsageligt Team Rynkeby-cykeltøj og t-shirts, der er til salg i webshoppen, men sortimentet bliver udvidet med tiden, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Inden længe lancerer Xtreme vores nye replica-kollektion. Derudover har vi også mulighed for at tage andre produkter ind – eksempelvis som Team Rynkeby Hoptimisten, der lige nu er til salg i webshoppen, siger Carl Erik Dalbøge og tilføjer:

- Vi lancerer webshoppen for at imødekomme en efterspørgsel fra vores deltagere, sponsorer og andre interessenter, der i længere tid har efterspurgt et samlet sted for alle disse produkter, der tidligere har været spredt ud over flere forskellige platforme, siger han.

Team Rynkebys webshop er netop blevet lanceret i Danmark, Norge og Færøerne – og lidt senere bliver den også lanceret i Sverige og Finland.

Se webshoppen her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram