<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-11-2014

Team Rynkeby modtager norsk frivillighedspris

Team Rynkeby modtager frivillighedspris i Østfold Kommune for sit arbejde med at hjælpe børn med kræft og deres familier.

Det lykkedes Team Rynkebys 30 deltagere i Norge at indsamle mere end én million norske kroner til kampen mod børnekræft i 2014.

Den præstation er ikke gået ubemærket hen, og nu modtager velgørenhedscykelholdets norske afdeling en fornem hæder for sit arbejde.

Team Rynkeby Norge modtog i går Frivillighedsprisen i Østfold Kommune. Prisen uddeles én gang om året og gives til en person eller en gruppe, som har gjort sig bemærkede i forbindelse med frivilligt arbejde.

Team Rynkeby bliver samtidig Østfold Kommunes kandidat i forbindelse med uddelingen af den nationale frivillighedspris, som uddeles den 5. december og sendes direkte på Tv2 Norge.

Rørt team-chef
Det var Lars-Espen Hansen, Country Manager for Team Rynkeby Norge, som modtog prisen på vegne af Team Rynkeby.

- Jeg er rørt over at være Østfolds kandidat til Frivillighedsprisen. Det at være nomineret til en sådan pris er en stor inspiration og bidrager til at gøre Team Rynkeby mere kendt i Norge. Vi håber, at det kan gøre det muligt for os at indsamle endnu flere penge til Barnekreftforeningen, siger Lars-Espen Hansen.

Prisen blev overrakt af Inger-Christin Torp, leder af udvalget for uddannelse, kultur og sundhed i Østfold Kommune, og hun ønskede Team Rynkeby held og lykke i det videre arbejde.

- Team Rynkeby gør et meget vigtigt og vældig nødvendigt arbejde. Og vi ønsker Team Rynkeby held og lykke i den nationale finale samt i det videre arbejde, siger Inger-Christin Torp.

Team Rynkeby har i år tre hold i Norge, som kører til Paris fra den 3.-10. juli 2015.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram