<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-07-2016

Team Rynkeby mødt af tysk gæstfrihed

I flere år har et ældre tysk ægtepar inviteret Team Rynkeby Ringe indenfor, når velgørenhedscykelholdet kører mod Paris.

1. etape, Itzehoe: ”Kom over til os i stedet”. Sådan lød beskeden fra hr. og fru Ehlers, da Team Rynkeby Ringe for nogle år siden blev jaget væk af ejeren af den nedlagte tankstation i udkanten af Itzehoe, hvor holdet forsøgte at sætte et depot op.

Den gestus har skabt et venskab mellem Team Rynkeby Ringe og Ehlers-ægteparret, som nu troligt inviterer det fynske Team Rynkeby-hold ind til depot år efter år.

Og gæstfriheden er stor.

Ægteparret har indkøbt en pavillon, som lige akkurat kan stå i baghaven, og som kan give ly for regn og skygge for solen, ligesom ægteparret også lader deltagerne benytte husets toiletter.

- Det er et af årets højdepunkter, og vi har glædet os i flere måneder, fortæller fru Ehlers.

- Vi har fortalt meget om jer til vores naboer, og de vil også gerne støtte op – derfor kunne I bruge deres indkørsler til biler og cykler, siger hun.

Ægteparret afviser da også på det kraftigste, at det er til nogen som helst besvær, at 65 cykelryttere og 15 hjælpere invaderer deres hjem.

- Slet ikke. Det er en meget stor oplevelse for os at få besøg, og vi har kæmpe stor respekt for det, I gør for de syge børn, og for at mænd og kvinder i alle aldre cykler så langt for en god sag, siger fru Ehlers.

Det årlige besøg af Team Rynkeby var i år også kommet den lokale avis for øre, og de havde derfor sendt en journalist ud for at dække begivenheden hos det gæstfrie tyske ægtepar.

Team Rynkeby Ringe fortsætter dagens 194 kilometer lange 1. etape fra Rendsburg til Bremmerhaven. Følg turen live her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram