<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 17-09-2021

Team Rynkeby overrækker millioner til børn med kritisk sygdom - og tager afsked med afgående direktør

Lørdag den 25. september overrækker Team Rynkeby de penge, som velgørenhedscykelholdet har indsamlet til Børnecancerfonden og Børnelungefonden det seneste år. Samtidig tager holdet afsked med sin netop fratrådte direktør, Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby Fonden afslutter formelt sin 20. sæson til fordel for børn med kritiske sygdomme, når velgørenhedscykelholdet overrækker årets indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Bella Center Copenhagen den 25. september 2021, kl. 10-11.30.

Udover uddelingen af de indsamlede midler tager Team Rynkeby Fonden også formelt afsked med sin netop afgående direktør, Carl Erik Dalbøge, som efter 12 år i spidsen for Europas største velgørenhedscykelhold fratrådte sin stilling 31. august.

- Vi har meget at fejre. Efter halvandet år i coronaens skygge, kom Team Rynkeby for alvor tilbage på landevejen i sommer, hvor vi cyklede de danske landeveje tynde. Det indsamlingsresultat, som vi afslører i Bella Centret, vidner også om et velgørenhedsprojekt, der i den grad er kommet styrket igennem krisen, siger Jesper Bjerg, landechef for Team Rynkeby Danmark, og tilføjer:

- Samtidig tager vi afsked med vores nu forhenværende direktør, Carl Erik Dalbøge, som om nogen har været med til at forme det her fantastiske projekt og gøre det til det, som det er i dag, siger han.

Velgørenhedscykling, donationsoverrækkelse og afskedsreception
Derfor håber landechefen også, at rigtig mange nuværende og tidligere deltagere har lyst til at lægge vejen forbi Bella Centret.

Inden donationsarrangementet begynder, vil Carl Erik Dalbøge starte dagen med en sidste tur på den gule cykel i Team Rynkeby-regi, når han inviterer til 10 kilometers velgørenhedstur rundt i København og omegn. Pengene vil gå til børn med kritisk sygdom, som igennem alle årene har været en mærkesag for Carl Erik Dalbøge.

Herefter følger afsløringen af årets indsamlingsresultat og donationsoverrækkelsen til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, ligesom vinderne af Team Rynkebys landsækkende lotteri også vil blive fundet.

Arrangementet i Bella Centret rundes af med afskedsreception for Carl Erik Dalbøge.

Du kan tilmelde dig Team Rynkebys velgørenhedscykeltur, donationsoverrækkelse og afskedsreception for Carl Erik Dalbøge her.

Skulle du ikke have mulighed for at deltage fysisk i arrangementet, så bliver donationsoverrækkelsen også sendt live på Facebook.


Dagens program i korte træk:

09:00 Velgørenhedscykeltur rundt i København med Carl Erik Dalbøge

10:20 Velkomsttale i Bella Centret

10:30-11:00 Donationsoverrækkelse til Børnecancerfonden og Børnelungefonden

11:15 Vinderne af Team Rynkebys landsdækkende lotteri afsløres

11:45-14:00 Afskedsreception for Carl Erik Dalbøge

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram