Team Rynkeby-pionerer hædret i Hall of Fame
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-11-2013

Team Rynkeby-pionerer hædret i Hall of Fame

Team Rynkeby har budt velkommen til de første fire medlemmer af Team Rynkebys egen Hall of Fame. Det er fire rytter, som har været med til at forme Team Rynkeby.

Det var ikke kun Team Rynkeby Østjyllands assisterende holdkaptajn, som i aftes blev hædret ved Danish Bike Award.

Team Rynkeby benyttede den festlige lejlighed i Cirkusbygningen i København til at udpege de første fire medlemmer af sin egen Hall of Fame.

De fire medlemmer er (fra venstre mod højre på billedet) Knud Vilstrup, Ole Jespersen, Kurt Jørgensen og Laurits Tørnæs.

- Alle fire har spillet en afgørende rolle i udviklingen af Team Rynkeby. Knud Vilstrup, Ole Jespersen og Kurt Jørgensen deltog alle på den allerførste Team Rynkeby-tur til Paris og har været med til at skabe den særlige ånd omkring Team Rynkeby, siger Carl Erik Dalbøge, Team Director på Team Rynkeby og tilføjer:

- Det samme har Laurits Tørnæs, som dog først kom til nogle år senere, men som til gengæld har gjort en kæmpe indsats for projektet gennem sit arbejde i Team Rynkebys centrale styregruppe. De har alle fire været uvurderlige for Team Rynkebys udvikling, siger han.

Ole Jespersen er som den eneste af de fire medlemmer af Hall of Fame fortsat en del af Team Rynkeby. Til sommer kører den 74-årige fynbo sin 10. tur til Paris med Team Rynkeby.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram