Team Rynkeby-ryttere sadler om og gør klar til tur rundt i Danmark
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-07-2020

Team Rynkeby-ryttere sadler om og gør klar til tur rundt i Danmark

Coronaen har sat en stopper for Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris, men ikke for velgørenhedscykelholdets lyst til at træde i pedalerne for Børnecancerfonden.

Den gule velgørenhedskaravane fra Team Rynkeby kommer ikke til at trille igennem Europa til Paris denne sommer.

Det satte coronapandemien en stopper for.

Men aflysningen får ikke de 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere fra otte lande til at slå op i banen og stille cyklerne i garagen.

Rytterne har trænet på egen hånd og i mindre grupper de seneste måneder. Og da det danske forsamlingsforbud blev hævet fra 10 til 50 personer den 8. juni, blev det samtidig muligt for flere af de danske hold at gennemføre en ”Tour de Danemark”.

- Godt halvdelen af de danske deltagere drager den kommende uge ud på de danske landeveje for at vise team-farverne og gøre opmærksom på vores fortsatte arbejde for børn med kritiske sygdomme, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Af Team Rynkebys 19 danske hold kører blandt andet Team Rynkeby Midt-Vest, Søhøjlandet, Østjylland, Holbæk, Rigshospitalet, Storstrøm, Vestsjælland og Østsjælland en længere tur rundt i Danmark mellem den 4. og 11. juli – ugen hvor de egentlig skulle have kørt til Paris.

Flot afslutning
Team Rynkeby-direktøren glæder sig over, at mange af de danske deltagere får en flot afslutning på årets arbejde i den gode sags tjeneste.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været en udfordrende sæson og svært for deltagerne at holde motivationen i træningen og indsamlingsarbejdet. Vi har savnet fællesskabet og oplevelsen af at være sammen om en stor udfordring. Men det er godt at se, at så mange hold er i stand til at gennemføre en tur rundt i Danmark, så vi kan få en ordentlig afslutning på denne meget anderledes sæson, siger Carl Erik Dalbøge.

Sponsorrekord
Ifølge Carl Erik Dalbøge kan Team Rynkeby-deltagerne være tilfredse med deres indsats på trods af aflysningen af Paris-turen.

Team Rynkeby har nemlig i år haft rekord mange sponsorer på tøjet.

Hele 1.541 virksomheder har i år betalt mindst 20.000 kroner for at få deres logo på tøjet hos et af Team Rynkebys 57 lokale hold. Det er en fremgang på 15 procent i forhold til sidste år og det højeste antal tøjsponsorer nogensinde.

- Det betyder, at vi på trods af corona og økonomisk usikkerhed stadig kan sende et stort tocifret millionbeløb videre til Børnecancerfonden, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby overrækker årets indsamlede midler i København den 26. september 2020.

Velgørenhedscykelholdet kører til Paris igen næste år mellem den 10. og 17. juli 2021. Hvis du har lyst til at være en del af holdet, kan du ansøge om en plads her.

Turen til Paris er aflyst, men vi kører fortsat for Børnecancerfonden... 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram