Team Rynkeby-ryttere samlet i Vejle til cykel- og tøjprøvning
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 19-09-2015

Team Rynkeby-ryttere samlet i Vejle til cykel- og tøjprøvning

De jyske og fynske Team Rynkeby-hold er i denne weekend samlet i DGI Huset i Vejle for at få taget mål til cykler og cykeltøj.

Et par hundrede kommende Team Rynkeby-ryttere har dagen igennem valgfartet til DGI Huset i Vejle, hvor Team Rynkeby afholder tøj- og cykelprøvning for næste års ryttere.

Dermed er den kommende cykelsæson for alvor skudt i gang for de ryttere, der meget snart tager hul på træningen til den kommende sommers tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

- Vi har i år besluttet at lave to store arrangementer på to forskellige weekender, hvor alle rytterne kan møde op og få taget må til cykler og cykeltøj. I denne weekend er vi i Vejle, mens vi i næste weekend holder et tilsvarende arrangement i København, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

For mange af rytterne er det første gang, at de stifter bekendtskab med en racercykel og det tætsiddende cykeltøj, så de to Team Rynkeby-leverandører Bianchi og Xtreme, der leverer henholdsvis cykler og cykeltøj, er mødt talstærkt op med hjælpere, der kan guide de nye ryttere til at vælge de rigtige størrelser.

- Mange af de nye ryttere er lidt tøvende, når de prøvekører en af racercyklerne for første gang eller klemmer sig ned i det første par cykelshorts. Men om få måneder er det dagligdag, og mange af dem vil være hurtigt blive dus med deres lokale cykelhandler. Det her er en helt ny verden, der åbner sig for mange af dem, siger Carl Erik Dalbøge.

Udover Xtreme og Bianchi er Team Rynkeby rejsearrangør Ørslev også til stede i Vejle.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram