Team Rynkeby Silkeborg er en realitet – nu venter det hårde arbejde
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 06-08-2015

Team Rynkeby Silkeborg er en realitet – nu venter det hårde arbejde

Team Rynkeby Silkeborg er godt i gang med forberedelserne til den kommende cykelsæson. Holdet mangler dog fortsat at udtage rytterne.

Martin Brinch Therkelsens lille notesbog er fyldt med iagttagelser, som han gjorde sig, da han i starten af juli cyklede til Paris med Team Rynkeby til fordel for Børnecancerfonden.

Den 36-årige revisor fra Sejs-Svejbæk er udpeget til at stå i spidsen for det nyoprettede Team Rynkeby Silkeborg, og notesbogen blev derfor flittigt brugt til at holde styr på alle indtryk på den syv dage lange cykeltur fra Danmark til Paris.

- Det var en kæmpe oplevelse at være med på turen. Vejret var med os, der var få uheld, forplejningen fungerede – det var helt perfekt, siger Martin Brinch Therkelsen og fortsætter:

- Men for mig var det naturligvis også en slags studietur. Jeg var med for at suge så meget viden til mig som muligt, så vi kommer gnidningsfrit i gang i Silkeborg. Der er rigtig mange ting, man skal tage højde for, når man skal starte sådan et projekt op lokalt, siger han.

Stadig ledige pladser
Sammen med en styregruppe på fire personer fra Silkeborg-området er han godt i gang med at forankre det nye Team Rynkeby-hold i Søhøjlandet.

- Den næste store udfordring bliver at udtage holdet. Alle interesserede ryttere skal have skrevet en motiveret ansøgning på Team Rynkebys website inden 20. august, og så har vi en god uge til at udtage de ryttere, vi skal bruge, siger Martin Brinch Therkelsen.

Der er plads til 50 ryttere og 10 hjælpere på det nye hold, og indtil videre er de pladser ikke fyldt op.

- Vi håber, at vi om to uger står med 50-60 topmotiverede ansøgere, som kan være med til at gøre en forskel for Børnecancerfonden. Køn, alder og uddannelsesmæssig baggrund er underordnet. Vores mål er at skabe et stærkt socialt fællesskab med nogle mennesker, der ikke er bange for at yde en stor indsats for de kræftsyge børn, siger holdkaptajnen.

Team Rynkeby Silkeborg bliver ét ud af i alt 38 hold fra fem lande, der næste sommer cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.

Ansøg om en plads her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram