Team Rynkeby starter igen på Rådhuspladsen
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 14-03-2016

Team Rynkeby starter igen på Rådhuspladsen

Team Rynkeby får stor start på Rådhuspladsen i København, når velgørenhedscykelholdet tager hul på sin 15. tur til Paris til fordel for børn med kræft.

Efter tre års fravær vender Team Rynkeby tilbage til Rådhuspladsen i København, når Nordens største velgørenhedscykelhold starter sin årlige cykeltur til Paris fra forskellige steder i hele Norden den 9. juli 2016.

Starten i København bliver en af de største samlede starter i år, da godt 200 ryttere og 40 hjælpere fra fire sjællandske Team Rynkeby-hold starter sammen.

- Det er helt fantastisk, at Rådhuspladsen igen kommer til at spille en central rolle i forbindelse med Team Rynkebys afgang til Paris. Der er ingen tvivl om, at det bliver en ganske speciel oplevelse for de 240 deltagere og deres pårørende at turen starter på en af de mest centrale pladser i byen, siger Kenneth Johansen, rytter på Team Rynkeby København og en del af den arbejdsgruppe, der arrangerer afgangen i København.

Bliver overvældende
De fire sjællandske hold, der starter på Rådhuspladsen den 9. juli, er Team Rynkeby København, Vordingborg, Nordsjælland og Øresund.

Når starten går mellem kl. 9 og 10, kører de fire hold til Rigshospitalet. Her støder Team Rynkeby Rigshospitalet til flokken, hvorefter turen går i samlet flok og med fuld politieskorte ud af København.

- Holdene træner hver for sig hele foråret, så turen ud af København bliver første gang, at rytterne får en fornemmelse af, at de er en del af et større fællesskab, som arbejder for den samme sag. Det bliver overvældende for mange, siger Kenneth Johansen.

Team Rynkeby består i år af 1.600 ryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne. Turen til Paris køres fra den 9.-16. juli 2016.

Alle penge, der samles ind i Danmark, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram