<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 25-08-2020

Team Rynkeby trodser corona – rekord mange ansøgere til næste års tur

3,293 personer har ansøgt om en plads på ét af de 58 hold, som næste år kører med Team Rynkeby til Paris. Det er lidt flere end sidste år, og det højeste antal ansøgere nogensinde.

Natten til mandag var der ansøgningsfrist for at blive en del af Team Rynkeby, når velgørenhedscykelholdet næste sommer kører til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Op til ansøgningsfristen har der været stor spænding om, hvor stor indflydelse sommerens coronaaflysning ville have på ansøgerantallet.

Men mandag morgen var det en glad Jesper Bjerg, Country Manager for Team Rynkeby Danmark, der kunne konstatere, at velgørenhedscykelholdet har rekord mange ansøgere internationalt.

Hele 3,293 personer fra otte lande har ansøgt om en plads på Team Rynkeby. Det er to procent flere end sidste år.

- Vi slår sidste års ansøgerrekord med en ringbredde, hvilket er utrolig stærkt i en situation, hvor vi har været nødt til at aflyse vores tur til Paris, siger Jesper Bjerg og uddyber:

- En del af fremgangen kan forklares med, at vi har markant flere gengangere end tidligere, hvilket skyldes, at vi har tilbudt alle deltagere fra 2020 en plads på næste års hold. Det ændrer dog ikke på, at vi er meget tilfredse med, at vi er på niveau med sidste år, siger Jesper Bjerg.

Flere får plads
I Danmark alene har 1.357 personer ansøgt om en plads på Team Rynkeby. Det er en mindre tilbagegang i forhold til året før.

Det har dog en naturlig forklaring, fortæller Jesper Bjerg.

- I og med at vi har vi har tilbudt alle deltagere på 2020-holdet en plads på næste års hold, og de fleste har takket ja til tilbuddet, har vi ikke været helt så offensive i vores rekrutteringsarbejde som tidligere af frygt for at komme til at skuffe for mange.

- Til gengæld kan vi glæde os over, at størstedelen af dem, der har ansøgt i Danmark, også vil blive tilbudt en plads, siger Jesper Bjerg.

1.100 danskere
Team Rynkeby forventer, at skulle bruge omkring 2.200 ryttere og 550 hjælpere på sine 58 hold den kommende sæson.

Omkring 1.100 danskere vil blive tilbudt en plads i projektet, når Team Rynkeby i løbet af september udtager sine hold.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 10. til 17. juli 2021. Således ankommer velgørenhedscykelholdet til Paris dagen før næste års udgave af Tour de France.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram