Team Rynkeby udskilles fra Rynkeby Foods
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 15-11-2013

Team Rynkeby udskilles fra Rynkeby Foods

Team Rynkeby bliver udskilt fra Rynkeby Foods A/S, når velgørenhedscykelholdet formentlig i næste uge får status som fond.

Team Rynkeby er ikke længere en del af juicevirksomheden Rynkeby Foods A/S, når Fondsmyndighederne under Civilstyrelsen i næste uge efter alt at dømme godkender Team Rynkebys ansøgning om at få status som almennyttig fond.

Udskillelsen af Team Rynkeby sker for at professionalisere projektet yderligere og gøre det muligt at håndtere projektets internationale succes, forklarer Carl Erik Dalbøge, Team Director for Team Rynkeby.

- Med 26 hold i seks forskellige lande er der nu behov for, at vi én gang for alle får skabt et holdbart fundament, som vi kan bygge videre på. Vi får vores egen juridiske platform – adskilt fra Rynkeby Foods – og dermed også en mere selvstændig identitet, siger han.

Holddirektøren peger desuden på, at det bliver lettere for Team Rynkebys ledelse at håndtere projektets økonomi.

- Vi får vores egen økonomi med særskilt revision, og det betyder i praksis, at økonomien bliver mere klar og selvstændig, og vi får lettere ved at håndtere pengestrømmen i de forskellige lande, siger Carl Erik Dalbøge.

Rynkeby med i bestyrelsen
Selvom Team Rynkeby bliver udskilt fra Rynkeby Foods, betyder det dog ikke, at Rynkeby Foods giver helt afkald på projektet.

Rynkeby er repræsenteret i Team Rynkeby Fondens nye bestyrelse, ligesom virksomheden også kommer til at dække alle projektets centrale omkostninger.

Dermed kan 100 procent af de indsamlede midler i alle skes lande gå ubeskåret videre til de seks børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med. Således vil Børnecancerfonden modtage 100 procent af de indsamlede midler i Danmark.

Først når Team Rynkeby Fonden er endelig godkendt, begynder Team Rynkeby at fakturere de sponsorer, som allerede har indgået en sponsoraftale med Team Rynkeby for 2014.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram