<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-05-2016

Team Rynkeby udvider med seks nye hold efter sommerferien

Team Rynkeby gør plads til yderligere 200 ryttere efter sommerferien. For første gang i 10 år bliver der dog ikke oprettet nye hold i Danmark.

Team Rynkeby opretter to nye hold i Sverige, to nye hold i Finland, ét nyt hold Norge samt ét nyt hold i Island efter sommerferien.

Det har Team Rynkebys ledelse netop lagt sig fast på.

Dermed vokser Nordens største velgørenhedscykelhold fra 38 til 44 hold i 2017, hvilket giver plads til godt 1.750 cykelryttere og 450 hjælpere fra hele Norden.

- Idéen om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre, bliver ved med at tiltrække tusindvis af mennesker i hele Norden. Og i takt med, at Team Rynkeby-projektets velgørenhedsbudskab spredes i de nordiske lande, stiger interessen også for at være med, siger Carl Erik Dalbøge.

Til 2016-sæsonen havde Team Rynkeby det største ansøgerantal nogensinde. Knap 3.000 mennesker ansøgte om en plads på et af holdene, hvilket var seks procent højere end året før.

Ingen nye hold i Danmark
Mens Team Rynkeby opretter nye hold i både Sverige, Finland, Norge og Island, fastholder Team Rynkeby sine 18 hold i Danmark og sit ene hold på Færøerne.

- Vi har ikke umiddelbart planer om at oprette flere hold på Færøerne. Samtidig er vi vokset hver eneste år siden 2007 i Danmark, og nu begynder vi at blive udfordret af landets størrelse. Sidste år modtog vi støtte fra ikke mindre end 4.000 sponsorer i Danmark alene, så det bliver naturligvis sværere at finde nye sponsorpenge, siger Carl Erik Dalbøge, der dog ikke vil afvise, at der bliver oprettet flere hold i Danmark i fremtiden.

- Der er måske plads til et par stykker mere, men næste år ser vi tiden an, siger han.

Team Rynkeby Fonden har kun sat endeligt navn på ét af de seks nye hold – det er det nystartede hold på Island, der slet og ret kommer til at hedde Team Rynkeby Island. Du kan ansøge om en plads på Team Rynkeby her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram