Team Rynkeby vil slå rekord i Sverige
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 29-11-2013

Team Rynkeby vil slå rekord i Sverige

Team Rynkeby rider på en bølge af succes i Sverige efter sidste sæsons rekorddonation til Barncancerfonden. Men kan Team Rynkeby Sverige overgå sig selv igen i år?

Med en check på over 8,6 mio. SEK til Barncancerfonden fik Team Rynkeby sit helt store indsamlingsmæssige gennembrud i Sverige i den forgangene sæson.

Det indsamlede beløb var mere end fire gange så stort som året før, og det sætter naturligvis Team Rynkebys nye svenske country manager, Paul Chronqvist-Svensson, under et naturligt pres.

- Team Rynkeby har en god tradition for, at vi slår indsamlingsrekorden hvert eneste år. Og det bliver naturligvis svært med det fantastiske resultat, som holdene leverede sidste sæson, siger Paul Chronqvist-Svensson.

Rider på en bølge
I 2013 stod Paul i spidsen for Team Rynkebys lokale hold i Helsingborg, men nu har han altså fået ansvaret for alle seks hold i Sverige – et ansvar han trives med.

- Vi er kommet helt fantastisk godt i gang i 2014 – ikke mindst med sponsorarbejdet. Jeg føler, at vi rider videre på en bølge fra sidste sæson, hvor Team Rynkeby for alvor blev et kendt projekt i den svenske offentlighed, siger han og fortsætter:

- Her lykkedes vi med at trænge igennem med historien om, hvor fantastisk det er at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre. Den historie er der mange svenske virksomheder, som kan spejle sig i og gerne vil være en del af, og derfor fik vi også så stor indsamlingsmæssig succes i 2013, siger Paul Chronqvist-Svensson.

En international kamp
Country manageren vil dog ikke gøre hvad som helst for at slå rekorden fra 2013. For Paul handler arbejdet i 2014 i høj grad også om at sikre, at Team Rynkeby kan fortsætte med at ride på en positiv bølge.

- Vi skal ikke blæse luft i ballonen for at skabe kortvarig succes. Vi skal gøre dette fantastiske projekt til en stærk international velgørenhedsbegivenhed med en stærk svensk forankring – nu og mange år frem.

- Det gør vi bandt andet ved at skabe nogle rammer, hvor alle deltagere er bevidste om, at de er en del af en større helhed – en helhed, som kæmper en international kamp mod børnekræft, siger han.

230 svenske ryttere
Til sommer er det 13. gang, at Team Rynkeby cykler til Paris for at samle penge til børn med kræft og deres familier. Og det er fjerde gang, at Team Rynkeby har hold med fra Sverige.

Projektet, der startede i sommeren 2002, da 11 motionsryttere med tilknytning til den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods tog turen til Paris, består i 2014 af 1.200 cykelryttere og 260 hjælpere fordelt på 26 lokale hold i seks lande – de 230 ryttere og 60 hjælpere er fordelt på projektets seks svenske hold.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 4.-11. juli 2014. Turen til Paris er ca. 1.200 km lang og køres over én prolog og syv etaper.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram