Thulesen Dahl: Det kommer ikke til at tælle som en gennemført tur
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-07-2014

Thulesen Dahl: Det kommer ikke til at tælle som en gennemført tur

Det piner Kristian Thulesen Dahl, at Team Rynkeby Ringe ikke kørte hele tirsdagens etape. Derfor opfatter han ikke årets tur til Paris som en gennemført tur.

7. etape, Soissons: Kristian Thulesen Dahl var en af de Team Rynkeby Ringe-ryttere, som i tirsdags hoppede på bussen, da holdledelsen af sikkerhedsmæssige årsager valgte at indstille den 223 km lange 4. etape fra Borken til Liège.

Og det piner DF-formanden så meget, at han ikke opfatter dette års tur til Paris som en gennemført tur.

Selvom han i år kører sin fjerde tur til Paris, så sidder der kun tre Eiffeltårne-klistermærker på hans cykel – ét mærke for hver gennemført tur – når han ved 15:30-tiden afslutter års tur til Paris ved Invalidekirken.

Kristian Thulesen Dahl ønsker nemlig ikke at sætte det fjerde Eiffeltårn på.

- Min egen følelse er, at jeg kun har cyklet til Paris tre gange. Denne tur kommer ikke til at tælle med som en hel tur til Paris – men den kommer til at tælle med som en god tur, siger han.

Den hårdeste tur
Ifølge Kristian Thulesen Dahl har turen i år været den hårdeste, han har været med på, men det har dog ikke ødelagt stemningen på holdet, fortæller han.

- Det har været en hård og udfordrende tur, hvor vi har haft to dage med iskoldt vejr og regn uafbrudt. Det har sat sine spor, men jeg må nok alligevel sige, at humøret er højt, og folk glæder sig nu virkelig til at køre ind i Paris, siger Kristian Thulesen Dahl, som også glæder sig til mødet med de op imod 4.000 pårørende, som forventes at modtage feltet.

- Ankomsten i Paris bliver større og større år for år, og den bliver mere og mere professionel – også for de pårørende som kommer ned og tager imod. Det bliver en kæmpestor folkefest, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger han.

Du kan følge turen ind i Paris via www.team-rynkeby.dk/liveDK.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram