Top 5: Årets mest sete videoer
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 17-12-2015

Top 5: Årets mest sete videoer

Se eller gense nogle af de største og mest rørende øjeblikke på Team Rynkeby 2015. Her er de fem mest sete videoer i løbet af året.

Mere end 750.000 mennesker er i løbet af året blevet eksponeret for indslag på Team Rynkeby Fondens egen nyhedskanal, ’Team Rynkeby News’.

Kanalen, der udspringer af Team Rynkebys Facebook-side, tog for alvor form under sommerens tur til Paris, hvor kanalen hver aften kl. 19 bragte et nyhedsindslag fra Team Rynkeby-feltet.

Det er dog kun to ud af de i alt otte indslag, der blev produceret under sommerens tur til Paris, der har fundet vej til denne top 5 over de mest sete indslag på Team Rynkeby News i 2015.
 

#5: 34.000 skoleelever deltog i Team Rynkeby Skoleløbet

34.000 skoleelever fra 100 skoler deltog, da Team Rynkeby Fonden afholdt Team Rynkeby Skoleløbet fredagen inden påskeferien. 12.354 mennesker så Team Rynkebys nyhedsindslag fra Hærvejsskolen i Rødekro, hvilket gjorde indslaget til den femte mest sete indslag.

36.000 skoleelever fra 114 skoler løb i dag penge ind til Børnecancerfonden ved at deltage Team Rynkeby Skoleløbet <3

Posted by Team Rynkeby on Friday, March 27, 2015

 

#4: Checkoverrækkelsen i Ringe

Det blev et historisk øjeblik, da Team Rynkeby overrakte den største check til Børnecancerfonden nogensinde. Jeanette Gervig Helbo-Themsens tale kort inden checkoverrækkelsen gjorde også dagen til en af de mest rørende – videoen blev set af 13.566 mennesker, hvilket er nok til en fjerdeplads på denne liste.

En stor og rørende dag i Ringe, da Team Rynkeby overrakte 32,8 millioner kroner til Børnecancerfonden <3

Posted by Team Rynkeby on Monday, September 28, 2015

 

#3: Etbenet rytterbesejrede Mur de Huy

Der var heller ikke et øje tørt, da Team Rynkeby News fangede den benamputerede Team Rynkeby-rytter, Søren Birk, op af den legendariske stigning Mur de Huy. Videoen blev blandt andet viderebragt af flere store, danske medier – herunder BT.dk og Tv2. Med 50.171 visninger blev den også den tredje mest sete video på Team Rynkeby News i 2015.

Stort og rørende øjeblik da benamputerede Søren Birk besejrede Mur de Huy tidligere i dag <3

Posted by Team Rynkeby on Wednesday, July 8, 2015

 

#2: Team Rynkebys rørende ankomst i Paris

Mere end 5.000 mennesker modtog Team Rynkeby i Paris i sommer og gjorde ankomsten til den største og smukkeste nogensinde. Team Rynkebys nyhedsindslag fra ankomsten blev med 63.406 visninger også et af de mest sete indslag.

Den mest rørende modtagelse i Paris nogensinde. Så smukt. Så smukt! Tak for støtten hele vejen!

Posted by Team Rynkeby on Friday, July 10, 2015

 

#1: We are Team Rynkeby

Det mest sete indslag på Team Rynkeby News var dog ikke et helt traditionelt nyhedsindslag. Det var et indslag, der blev lagt online få dage før turen til Paris. Under temaet ’We Are Team Rynkeby’, havde indslaget til formål at gøre omverdenen opmærksom på, at Team Rynkeby snart tog hul på sin 14. tur til Paris. Med 66.002 visninger blev indslaget årets mest sete indslag på Team Rynkeby News.

We are Team Rynkeby <3

Posted by Team Rynkeby on Wednesday, July 1, 2015

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram