<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 21-06-2016

Tour de Trekanten gav igen stort overskud

Den fjerde afvikling af cykelløbet ’Tour de Trekanten – Powered by Middelfart Sparekasse’ blev endnu en gang den succes, som arrangørerne havde håbet på.

286 rytter var meldt til start i Smidstrup søndag den 12. juni 2016, hvor Team Rynkeby Trekanten for fjerde år i træk afholdte Tour de Trekanten – velgørenhedscykelløbet der med et glimt i øjet slår sig op på at være det eneste løb i Danmark med solskinsgaranti.

Det var dog så som så med solskinsvejret, da rytterne ankom til Smidstrup Hallen ved 8-tiden om morgenen til udlevering af startnumre. Men det ændrede sig et par timer senere. Og da rytterne trillede over målstregen først på eftermiddagen, var det smukt solskinsvejr og godt 20 grader.

- Solskinnet gav brede smil på læberne, og rigtig mange ryttere slog sig ned i målområdet efter løbet og hyggede sig i mange timer. Det blev udvekslet cykelanekdoter, fortælling fra dagens strabadser, og imens forsynede rytterne sig med gode grillpølser og kolde fadøl, fortæller Martin Højfeldt Nielsen, tidligere rytter på Team Rynkeby Trekanten og ansvarlig for afviklingen af ’Tour de Trekanten – Powered by Middelfart Sparekasse’.

Nyt kæmpeoverskud
Og smilene forblev brede, da regnskabet for løbet blev gjort op. Igen i år sikrede de mange ryttere og opbakningen fra de lokale sponsorer et massivt overskud til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

Hele 86.073 kroner lyder overskuddet på, hvilket glæder Martin Højfeldt Nielsen.

- Det er super dejligt, at vi igen i år har samlet en stor pose penge ind til Børnecancerfonden. Hele holdet af frivillige var fantastiske. Alle har ydet en kæmpe indsats, og selvom der blev knoklet hele dagen, så drog rigtig mange af de frivillige efterfølgende til målområdet og bidrog til en fantastisk stemning efter løbet, siger han.

Gentager succesen
Martin Højfeldt Nielsen kan allerede nu afsløre, at Tour de Trekanten vender tilbage næste år.

- Selvfølgelig kommer vi igen næste år. Vi har fået så mange fantastiske tilbagemeldinger fra årets rytter, som har været glade for løbet og løbets formål. Det er fantastisk, at der er så stor opbakning til vores projekt. Igen I år stille hele Smidstrup by op og hjælper til i afviklingen af løbet, det er utrolig rørende, som folk har hjulpet og opmuntret os, siger han.

Team Rynkeby Trekanten kører mod Paris fra Kolding Storcenter den 9. juli og ankommer til Paris den 16. juli.

Se mere om Team Rynkeby Trekanten og Tour de Trekanten på Facebook.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram