<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-06-2016

Tre nye medlemmer indlemmet i Team Rynkebys Hall of Fame

Team Rynkeby Fonden har fået tre nye medlemmer i sin Hall of Fame. Det er tre holdkaptajner, der igennem otte-ni år har ydet en kæmpe indsats for projektet.

Steen Østergaard (Team Rynkeby Odense), Christian Krause (Team Rynkeby Vordingborg) og Kjeld Hansen (Team Rynkeby København) indlemmes nu i Team Rynkebys Hall of Fame.

Team Rynkeby udvider dermed sin Hall of Fame fra fire til syv medlemmer, og de tre holdkaptajner får således plads i Team Rynkebys fineste selskab side om side med Team Rynkeby-koryfæerne Knud Vilstrup, Ole Jespersen, Kurt Jørgensen og Laurits Tørnæs.

Steen Østergaard har stået i spidsen for Team Rynkeby Odense siden opstarten i 2008 og er således den holdkaptajn, der har siddet på posten i længst tid. Christian Krause og Kjeld Hansen har stået i spidsen for henholdsvis Team Rynkeby Vordingborg og Team Rynkeby København siden 2009.

Ens for alle tre er, at de har ydet en enorm indsats for Team Rynkeby-projektet.

- Det er tre personer, der igennem en lang periode har brugt en stor del af deres fritid på at være med til at udvikle Team Rynkeby til det, projektet er i dag. De har været med fra tiden, hvor vi var et lille, lokalt motionsprojekt til det internationale velgørenhedsbevægelse, vi er i dag. Disse tre mennesker har i høj grad været med til at skabe den særlige kultur, der præger Team Rynkeby i dag, og som gør projektet så stærkt, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, og fortsætter:

- Når man er et projekt, der er drevet er frivillige er det alfa omega, at der er nogle ildsjæle, der yder en ekstra indsats. Og Team Rynkeby Fonden er dybt taknemlige for den indsats, som Steen, Christian og Kjeld har ydet og fortsat yder for Team Rynkeby, siger Team Rynkeby-direktøren.

Steen Østergaard, Christian Krause og Kjeld Hansen står også i spidsen for deres respektive hold, når Team Rynkeby sætter kursen mod Paris for 15. gang den 9. og 10. juli.

Foto (fra venstre mod højre): Kjeld Hansen, Christian Krause og Steen Østergaard.

Team Rynkebys Hall of Fame

Knud Vilstrup (Team Rynkeby Ringe 2002-2006)
Ole Jespersen (Team Rynkeby Ringe 2002 og 2005-2006 og 2008-2016)
Kurt Jørgensen (Team Rynkeby Ringe 2002-2011)
Laurits Tørnæs (Team Rynkeby Ringe 2005, 2007-2013 og 2016)
Steen Østergaard (Team Rynkeby Odense 2008-2016)
Christian Krause (Team Rynkeby Vordingborg 2009-2016)
Kjeld Hansen (Team Rynkeby København 2009-2016)

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram