Trelleborg Friskole vinder koncert med Basim
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 22-05-2015

Trelleborg Friskole vinder koncert med Basim

141 elever fra Trelleborg Friskole løb så mange penge ind til Børnecancerfonden i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet, at de nu har vundet en koncert med Basim.

90.263 kr.! Så meget løb 141 elever fra Trelleborg Friskole ind til Børnecancerfonden, da de sammen med 114 andre skoler fra hele landet deltog i Team Rynkeby Skoleløbet før påskeferien.

Beløbet er så stort, at Trelleborg Friskole nu har vundet en koncert med Basim.

- Vi er jubelende lykkelige over, at vores lille skole kan samle så mange penge ind til kampen mod børnekræft. Det er en forfærdelig sygdom, og vi ved, at Børnecancerfonden kan bruge hver en krone, siger Sara Louise Jensen, lærer på Trelleborg Friskole, der kunne overbringe den glædelige nyhed til alle elever og ansatte tidligere på dagen.

- Taget var lige ved at lette i gymnastiksalen, da jeg fortalte eleverne om det. De er vildt glade og stolte, og de glæder sig til at få besøg af Basim, fortsætter hun.

Basim giver tre koncerter
Egentlig havde Team Rynkeby Fonden allerede fundet to vindere af de koncerter, som skolerne i Team Rynkeby Skoleløbet dystede om.

Efter vinderne var fundet, blev der dog fundet en fejl i registreringen af antallet af elever på Trelleborg Friskole. Derfor må Basim nu give en ekstra koncert, så eleverne på Trelleborg Friskole kan få deres velfortjente koncertoplevelse.

- Det har været en stor begivenhed for hele skolen at være en del af Team Rynkeby Skoleløbet og gøre en indsats for børn med kræft. Men det er da også dejlig at kunne runde skoleåret af med en koncert med Basim, siger Sara Louise Jensen.

Der er stadig enkelte skoler, som mangler at afholde Team Rynkeby Skoleløbet, og derfor kan Team Rynkeby Fonden endnu ikke afsløre den totale indsamlede beløb.

Team Rynkeby Skoleløbet afholdes næste år fredag den 18. marts 2016.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram