Tusindvis af mennesker modtog Team Rynkeby i Paris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 11-07-2014

Tusindvis af mennesker modtog Team Rynkeby i Paris

Tusindvis af mennesker tog imod, da Team Rynkeby tidligere på dagen afsluttede sin 13. tur til Paris til fordel for børn med kræft.

7. etape, Paris: Aldrig har så mange mennesker overværet Team Rynkebys afslutning i Paris.

Flere tusinde pårørende havde fyldt Place Vauban foran Invalidekirken og dannede en tætpakket flagallé, da de 1.153 velgørenhedsryttere ankom til Paris sidst på eftermiddagen.

Det så dog længe ud til, at afslutningen skulle drukne i regn ligesom flere af de andre dage. Rytterne startede ud i silende regn, og det var først, da de 26 hold blev samlet i den nordøstlige del af Paris for at køre de sidste 14 km i samlet trop, at det så småt begyndte at stilne af.

Og da rytterne ankom til Invalidekirken en god time senere var solen brudt igennem, hvilket resulterede i en fantastisk smuk og rørende kulisse for Team Rynkebys ankomst.

Stort at mødes med de andre hold
For Bubber var det ikke kun mødet med de mange pårørende foran Invalidekirken, som var overvældende.

Da han stod på Place Auguste Baron, hvor alle 26 hold mødtes, gik det for alvor op for tv-værten, hvor stort Team Rynkeby-projektet er.

- Det var fantastisk at se alle de mange mennesker fra de forskellige hold fra de forskellige lande mødes i Paris for en fælles, ædel sag. Det var der, at jeg for alvor mærkede, hvorfor vi gør det, siger Bubber, som især vil huske turen for det brutale vejr.

- Turen har været kold, og den har været våd, og den har været hård. Men jeg synes, at den har været det hele værd. Det har virkelig været en oplevelse på alle mulige måder. Det har været en prøvelse og et eventyr – og måske også lidt langt ude til tider, siger han.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med Team Rynkeby i 2015, så skal du ansøge om en plads her inden 20. august 2014.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram