<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 27-10-2021

TV2-dokumentar viser Emmas 1.200 kilometer lange kamp for en ny start efter livstruende sygdom

Sammen med Team Rynkeby Odense tog Emma Greve i sommer syv dage i sadlen på de danske landeveje for at sætte punktum for sin 10 år lange kamp mod kræften. Nu kan Emmas kamp for et nyt liv ses i TV2-dokumentaren ’1200 kilometer til et nyt liv’.

Torsdag deler Emma Greve ud af sin 1200 kilometer lange cykeltur rundt i Danmark, som markerer hendes kamp for et nyt liv. Det gør hun i TV2-dokumentaren ’1200 kilometer til et nyt liv’.

For i selskab med sin far og de øvrige deltagere fra Team Rynkeby Odense satte Emma Greve sig i juli i sadlen for at tage turen rundt på de danske landeveje. Det gjorde hun for at sætte punktum for en 10 år lang kamp mod den lymfekræft, hun blev ramt af tilbage i 2011.

I en alder af 14 år fik Emma konstateret lymfekræft, og fra den ene dag til den anden gik hun fra at være en helt almindelig teenager med skolegang, venner og fritidsinteresser til, at hendes liv pludselig var tæt på at slutte, før det rigtigt var begyndt.

Men Emma blev erklæret rask i 2019, og med raskmeldingen opstod et ønske om at afslutte sin mangeårige kamp mod kræft med endnu en kamp. Derfor besluttede hun sig sammen med sin far for, at den 10 år lange kamp mod lymfekræften skulle afsluttes med en velgørenhedscykeltur med Team Rynkeby.

Turen, som oprindeligt skulle have været til Paris, blev grundet coronapandemien til en tur rundt om i det danske land, men i juli måned kunne Emma Greve efter at have tilbagelagt 1200 kilometer på syv dage lægge et mørkt kapitel bag sig.

Du kan få et indblik i Emmas kamp for en ny start efter livstruende sygdom i TV2-dokumentaren ’1200 kilometer til et nyt liv’, som bliver vist torsdag aften kl. 23.05 og kan streames på TV2 Play. Dokumentaren er lavet af Team Rynkebys mangeårige journalist Asger Jørgensen.

Du kan også læse mere om Emma Greves hårde kamp mod kræften og vej ind i Team Rynkeby-projektet her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram