<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 18-06-2021

Zoo danner ramme om Team Rynkebys Grand Départ

Zoologisk Have København kommer til lægge asfalt til de første kilometer af Team Rynkebys store jubilæumstur rundt i Danmark. Turen starter i København den 10. juli 2021.

Efter et år, hvor velgørenhedscykelrytterne fra Team Rynkeby har aflyst næsten alle større arrangementer og trænet i mindre grupper i lange perioder, ligger det nu endelig fast, at Team Rynkeby får en ’Grand Départ’ i København, når velgørenhedscykelholdet tager hul på sin 20. cykeltur til fordel for børn med kritisk sygdom lørdag den 10. juli 2021.

Hele 300 cykelryttere og 75 servicefolk fra syv lokale, sjællandske Team Rynkeby-hold starter således samlet i Zoologisk Have København.

- Det har længe været usikkert, hvorvidt vi havde mulighed for at skabe en stor, fælles afgang i København, som vi har tradition for. Men med hjælp fra Zoologisk Have har vi fået mulighed for at skabe en fantastisk kulisse for vores projekt, siger Kenneth Johansen, Team Manager på Team Rynkeby København og ansvarlig for starten i København.

- Det her bliver et af de første store Team Rynkeby-arrangementer i snart to år, så det har været vigtigt for os at kunne samle så mange deltagere som muligt og dermed vise byen, at vi stadig er her, og at vi fortsat kæmper for de syge børn, siger Kenneth Johansen.

Jubilæum på hjemmebane
Selvom afgangen fra København bliver lige så stor, som den plejer at være, bliver Team Rynkebys cykeltur lidt anderledes i år.

I stedet for at sætte kursen mod Paris kører Team Rynkebys 19 danske hold en tur igennem Danmark.

- Coronapandemien har forhindret en tur til Paris med så mange mennesker – til gengæld har vi fået en chance for at fejre vores 20-års jubilæum på hjemmebane og derved give de børn og familier, vi kører for, mulighed for at komme lidt tættere på projektet. Samtidig er der jo fantastisk mange smukke steder i Danmark, som mange af vores ryttere aldrig har besøgt, så jeg er overbevist om, at vi får en fantastisk tur, siger Jesper Bjerg, landechef for Team Rynkeby Danmark.

Zoo har lagt ny asfalt
Hos Zoologisk Have København er administrerende direktør, Jørgen Nielsen, glad for, at man kan hjælpe Team Rynkeby med at komme godt afsted på året store Danmarkstur.

- Team Rynkeby er en institution, som gør så meget godt for de børnefamilier, vi også gerne vil give gode oplevelser. Derfor er vi stolte af, at vi kan åbne haven for deltagerne og deres familier og give dem en god og tryg start på turen. Efter omfattende renoveringer det seneste år står haven skarpere end nogensinde før, og vi glæder os til, at vores nyasfalterede stier bliver testet af 300 cykelryttere med nysgerrige dyr som tilskuere , siger han.

Hvis du har lyst til at være en del af afgangen i Zoo København, skal du kontakte dit lokale hold for at høre mere om mulighederne for at være med.

 

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram