Download materialer

Download materialer

Senest den 22. marts 2019 vil alle tilmeldte skoler i Team Rynkeby Skoleløbet modtage nedenstående materialer svarende til det antal elever, som skolen har registreret ved tilmelding.

Vær opmærksom på, at deltagerantallet kan justeres helt frem til deadlinen for tilmelding den 26. februar 2019. Herefter er det ikke længere muligt at ændre deltagerantallet.

 

Rekrutteringsfolder 2019

Download denne lille folder, som helt kort fortæller, hvorfor I skal deltage i Team Rynkeby Skoleløbet.

 

"Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakat

I god tid inden løbet modtager skolen fem "Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakater. Plakaterne kan hænges op på skolen og synliggøre, at skolen deltager i Team Rynkeby Skoleløbet.

 

Forældrebrev

Ved tilmelding kan skolen markere, om den ønsker at modtage trykte forældrebreve. Hvis ikke skolen ønsker trykte forældrebreve, så kan forældrebrevet downloades som Word-fil til inspiration til den kommunikation, der skal lægges på ForældreIntra.

 

Sponsormærkater til eleverne

Hver elev får udleveret otte sponsormærkater, som de kan sælge for en valgfri donation til skolens indsamling til Børnelungefonden. Når sponsoren har overført donationen påføres sponsorens navn på mærkaten, der herefter klæbes op omkring skolens sponsorvæg.  

  

Sponsorvæg til skolen

I god tid inden løbet får hver skole leveret en sponsorvæg på 200 x 50 cm, som kan hænges op på skolen. Alle elevernes sponsormærkater klæbes op omkring sponsorvæggen (hver klasse/årgang kan evt. få deres egen papirdug, som sponsormærkaterne klæbes op på). Dermed er det tydeligt, at indsamlingen bliver et fælles projekt.  

  

Diplom til eleverne

Efter løbet får alle elever udleveret et diplom sammen med noget merchandise fra Børnelungefonden.  

 

Check til skolen

Når skolen har gennemført Team Rynkeby Skoleløbet kan man slutte dagen af med en "checkoverrækkelse", hvor skolen videregiver en check til de repræsentanter fra Team Rynkeby, som er ude på skolen på selve løbsdagen.  

 

Logo

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram