Download materialer

Download materialer

Senest den 13. marts 2020 vil alle tilmeldte skoler i Team Rynkeby Skoleløbet modtage nedenstående materialer svarende til det antal elever, som skolen har registreret ved tilmelding.

Vær opmærksom på, at deltagerantallet kan justeres helt frem til deadlinen for tilmelding den 18. februar 2020. Herefter er det ikke længere muligt at ændre deltagerantallet.

Materialerne for Team Rynkeby Skoleløbet 2020 er under udarbejdelse. Materialerne fra 2019 herunder er derfor kun inspirationsmateriale.

 

Rekrutteringsfolder

Download denne lille folder, som helt kort fortæller, hvorfor I skal deltage i Team Rynkeby Skoleløbet.

 

"Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakat

I god tid inden løbet modtager skolen fem "Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakater. Plakaterne kan hænges op på skolen og synliggøre, at skolen deltager i Team Rynkeby Skoleløbet.

 

Forældrebrev

Ved tilmelding kan skolen markere, om den ønsker at modtage trykte forældrebreve. Hvis ikke skolen ønsker trykte forældrebreve, så kan forældrebrevet downloades som Word-fil til inspiration til den kommunikation, der skal lægges på ForældreIntra.

  

Diplom til eleverne

Efter løbet får alle elever udleveret et diplom sammen med noget merchandise fra Børnelungefonden.  

 

Check til skolen

Når skolen har gennemført Team Rynkeby Skoleløbet kan man slutte dagen af med en "checkoverrækkelse", hvor skolen videregiver en check til de repræsentanter fra Team Rynkeby, som er ude på skolen på selve løbsdagen.  

 

Logo

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram