Download materialer

Senest den 25. maj 2021 vil alle tilmeldte skoler modtage de materialer, der skal til for at afvikle Team Rynkeby Skoleløbet. Skolerne modtager materialer svarende til det antal elever, som skolen har registreret ved tilmelding. Skolerne modtager: Plakater, forældrebreve, sponsorsedler, diplomer samt juice. 

 

Team Rynkeby Skoleløbet-folder 2021

Læs hvorfor din skole skal deltage i Team Rynkeby Skoleløbet 2021. Folderen giver svar på de fleste spørgsmål. 

  

"Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakat

I god tid inden løbet modtager skolen fem "Vi deltager i Team Rynkeby Skoleløbet"-plakater. Plakaterne kan hænges op på skolen og synliggøre, at skolen deltager i Team Rynkeby Skoleløbet.

 

Forældrebrev

Ved tilmelding kan skolen markere, om den ønsker at modtage trykte forældrebreve. Hvis ikke skolen ønsker trykte forældrebreve, så kan forældrebrevet downloades som Word-fil til inspiration til den kommunikation, der skal lægges på ForældreIntra.

  

Sponsorseddel til eleverne

Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende. Sponsorerne kan give et bidrag pr. omgang, eleven løber. Efter løbet regner eleven ud, hvor stort et sponsorat, hver af sponsorerne skal bidrage med. Pengene overføres til skolens unikke MobilePay-nummer, der fremgår af alle de materialer, skolen får udleveret.  

 

Diplom til eleverne

Efter løbet får alle elever udleveret et diplom sammen med noget merchandise fra Børnelungefonden.  

 

Check til skolerne

Når indsamlingen er afsluttet, kan skolen eventuelt gennemføre en lille "checkoverrækkelse" for eleverne, hvor det offentliggøres, hvor mange penge eleverne har løbet ind til Børnelungefonden.  

 

Logo

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram