DR Ultra var med, da Nicklas løb sit første indsamlingsløb

Nyheder om Team Rynkeby skoleløbet

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Skoleløb - 30-05-2018

DR Ultra var med, da Nicklas løb sit første indsamlingsløb

DR Ultra var med, da 11-årige Nicklas deltog i Team Rynkeby Skoleløbet sammen med skolekammeraterne fra Egense Friskole.

11-årige Nicklas fra Egense i Nordjylland har cystisk fibrose. Det er en alvorlig, kronisk lungesygdom, der gør, at han har svært ved at få luft.

Det betyder blandt andet, at han hoster meget, og så bliver han meget hurtigt forpustet, når han leger og dyrker sport.

Derfor var han også lidt ekstra spændt, da han og skolekammeraterne fra Egense Friskole sammen med 340 andre danske skoler deltog i Team Rynkeby Skoleløbet fredagen før påskeferien.

Team Rynkeby Skoleløbet er et motions- og velgørenhedsløb, hvor eleverne inden for et givent tidsrum skal løbe så mange omgange som muligt. Mange af eleverne har inden løbet indgået sponsoraftaler med familie og venner, der givet et bestemt beløb for hver omgang, eleven løber.

Alle de penge, som eleverne samler ind, går ubeskåret til Børnelungefondens arbejde med at hjælpe lungesyge børn, og derfor var Nicklas naturligvis lidt ekstra motiveret til at løbe så langt som muligt.

DR Ultra, der er DR’s populære public service-tilbud til de 7-12-årige, fulgte Nicklas før, under og efter Team Rynkeby Skoleløbet som en del af miniserien ’Første gang’. Afsnittet om Nicklas og Team Rynkeby Skoleløbet er netop kommet online.

Du kan se, om Nicklas klarede sit første indsamlingsløb nedenfor. Hvis din skole skal være med i Team Rynkeby Skoleløbet i 2019, så kan du tilmelde den her.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram