Flot evaluering af Team Rynkeby Skoleløbet

Nyheder om Team Rynkeby skoleløbet

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Skoleløb - 28-05-2019

Flot evaluering af Team Rynkeby Skoleløbet

90 procent af de skoler, der deltog i Team Rynkeby Skoleløbet 2019, mener, at årets skoleløb har været en positiv eller meget positiv oplevelse.

Kort efter årets Team Rynkeby Skoleløbet udsendte Team Rynkeby Fonden en survey til de 305 skoler, der deltog i årets løb, for at få input til næste års løb.

Og surveyens resultater er behagelig læsning for Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

- Vi har fået utrolig god feedback på årets løb fra skolerne. Vores deltagere og Børnelungefonden har arbejdet utrolig hårdt med løbet, så derfor er det naturligvis rart at vide, at skolerne har haft en god dag, siger Carl Erik Dalbøge.

Blandt andet tilkendegiver 90 procent af skolerne, at årets løb har været en positiv eller meget positiv oplevelse for lærere, elever og forældre. Skolerne er samtidig blevet bedt om at bedømme årets løb på 7-trinsskalen, og her scorer Team Rynkeby Skoleløbet 9,54 – lidt lavere end sidste års 10,28, men stadig en høj karakter.

- Vi har fået mange gode input fra skolerne til, hvordan vi kan forbedre os næste år. Det vil vi bruge den kommende periode til at indarbejde. Men jeg synes godt, at vi kan være tilfredse med skolernes tilbagemelding, siger Carl Erik Dalbøge.

Feedback på indsamlingsmetode
Et af de steder, hvor Team Rynkeby Skoleløbet i år har modtaget en del tilbagemeldinger, er i forbindelse med den måde, indsamlingen til Børnelungefonden blev gennemført.

Team Rynkeby Fonden ændrede indsamlingskonceptet fra 2018 til 2019, og det faldt ikke i god jord hos alle.

- Vi har noteret os, at en del skoler synes, at løbet mistede en del af sit konkurrenceelement, fordi eleverne ikke kunne påvirke indsamlingsresultatet ved at løbe flere omgange. Til gengæld kom sponsorvæggene virkelig til deres ret, da de hundredvis af sponsorklistermærker med små hilsner og opmuntringer begyndte at blive sat op. Jeg tror, at vi skal finde en løsning, der forener sponsorvægge med konkurrenceelementet, siger Carl Erik Dalbøge.

64 procent af skolerne var positive eller meget positive over indsamlingsmetoden, mens 16 procent var negative eller meget negative.

Fastholder fredagen før påskeferien
Team Rynkeby Skoleløbet afvikles næste år fredag den 3. april 2020 – det er fredagen før påskeferien.

- Vi har spurgt skolerne, om de ønskede at afvikle løbet den første fredag i maj, som vi gør det i Sverige, Norge og Finland. Det var de danske skoler dog ikke interesserede i, så vi holde fast i datoen i Danmark. Det er også en rigtig god tradition, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis din skole skal være med i Team Rynkeby Skoleløbet 2020, så er der nu åbnet for tilmeldinger.

Se hele surveyen her:

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram