Sidste chance for at tilmelde din skole til Team Rynkeby Skoleløbet

Nyheder om Team Rynkeby skoleløbet

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Skoleløb - 26-02-2019

Sidste chance for at tilmelde din skole til Team Rynkeby Skoleløbet

Tirsdag den 26. februar er det sidste chance for at tilmelde din skole til Team Rynkeby Skoleløbet 2019. Knap 90.000 elever fra 287 skoler er indtil videre tilmeldt.

Fredagen før påskeferien binder en stor del af landets skoleelever løbeskoene og løber alt, hvad de kan for lungesyge børn og deres familier.

Her afvikler Team Rynkeby Fonden nemlig det populære skoleløb ’Team Rynkeby Skoleløbet’ på en lang række skoler i hele landet.

Under mantraet ”børn løber for børn” skal eleverne ikke blot kæmpe med sig selv, de kan også være med til at samle penge ind til Børnelungefondens livsvigtige arbejde for lungesyge børn.

- Det er fantastisk at mærke energien ude på skolerne. Der er rigtig mange skoler, der har gjort skoleløbet til en tilbagevendende tradition, hvor det at skabe et fællesskab om at hjælpe børn er en hel naturlig del af undervisningen, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Sidste chance
Skolerne skal dog skynde sig, hvis de skal nå at være med i dette års løb.

Tirsdag den 26. februar er der sidste chance for at tilmelde sig løbet på Team Rynkebys website.

Indtil videre er knap 90.000 elever fra 287 skoler tilmeldt, og Team Rynkeby-direktøren føler sig overbevist om, at det tal runder 300 skoler, inden dagen er omme.

- Vi har hele tiden arbejdet os hen imod, at vi skulle have 300 skoler med, og det tror jeg bestemt stadig er realistisk, siger Carl Erik Dalbøge.

Fællesskabet er i fokus
Det er femte gang, at Team Rynkeby arrangerer Team Rynkeby Skoleløbet – dog har løbet i år fået et lidt andet koncept.

I år bliver omdrejningspunktet for skolens indsamling en sponsorvæg, der bliver hængt op på et centralt sted på skolen. Eleverne kan forud for løbet sælge sponsormærkater til familie og venner og lokale erhvervsdrivende, som for en valgfri donation til skolens indsamling til Børnelungefonden kan få deres navn og en lille hilsen på mærkaten.

- Tanken er, at indsamlingen i højere grad bliver en holdpræstation frem for noget, den enkelte elev selv skal kæmpe med. Børnene skal samarbejde om at få så mange mærkater op på væggen som muligt – for hver eneste mærkat repræsenterer en donation til Børnelungefonden. Konceptet har samtidig den fordel, at skolen kan afsløre det indsamlede beløb lige efter løbet – dermed skal man ikke snakke videre om det efter påskeferien, siger Carl Erik Dalbøge.

Se de tilmeldte skoler her:

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram