Nyheder om Team Rynkeby skoleløbet

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Skoleløb - 28-05-2020

Stine Rex er klar til at løbe for lungesyge børn

I weekenden løb hun 384 kilometer på 48 timer og satte hele tre officielle rekorder. Nu melder Stine Rex sig også klar til at løbe for lungesyge børn. Hun deltager i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet den 7. juni.

Benene er stadig ømme, men humøret er højt.

For fire dage siden slog Stine Rex ikke mindre en tre spektakulære rekorder i langdistanceløb på 48 timer.

På en rundstrækning i Fårup Sommerland erobrede hun den europæiske og nordiske rekord for kvinder samt den danske “herre-rekord” ved at løbe hele 384 km.

Og som om det ikke var nok, rejste hun også 111.500 kr. til sin arbejdsplads i DGI Huset i Aalborg.

Men Stine Rex har mere i benene, og nu melder hun sig klar til at løbe for endnu en god sag.

Sammen med sine to børn, Emma og Emil på otte år, samt sine løbe-venner, Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen og Beierholm-partner Henrik Bjørn, stiller hun til start i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet, der afvikles over hele landet søndag den 7. juni.

Løbet er en erstatning for det årlige Team Rynkeby Skoleløbet, der afvikles til fordel for Børnelungefonden, og som måtte aflyses på grund af coronaudbruddet.

Aflysningen kan få alvorlige konsekvenser for Børnelungefondens arbejde for lungesyge børn, og derfor var Stine Rex heller et sekund i tvivl om, at hun skulle være med.

- De lungesyge børn har brug for al den støtte og hjælp, vi kan give dem – særligt i denne svære coronatid, hvor mange af dem er særligt udsatte og bliver isoleret fra deres venner og familier, siger Stine Rex.

Familieaktivitet
Hvor Stine Rex måtte slide i to døgn i weekenden, slipper hun og hendes følge med 60 minutters løb i den gode sags tjeneste den 7. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Det ændrer dog ikke på ultraløberens ambitioner for løbet.

- Målet er, at vi skal rejse så mange penge til de lungesyge børn som muligt – og at vi skal gøre det sammen som en familieaktivitet. Mine børn har deltaget i Team Rynkeby Skoleløbet flere gange, og jeg synes, at det er godt, at børn lærer, at man skal hjælpe andre, hvis man kan – også uden for skolegården, siger hun.
 

STØT HER: Hjælp Stine Rex med at samle penge ind til lungesyge børn – MobilePay 155 015
 

Rørt over støtten
Hos Børnelungefonden er direktør Anne Brandt glad for støtten fra de mange, der allerede har tilmeldt til Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet.

- Coronakrisen har medført en hidtil uset svær situation hjemme hos de lungesyge børn og unge selv. Forældrene er naturligvis ekstremt bange for, at deres børn skal blive smittede. Den frygt, bliver ikke mindre, når Danmark nu lukker op igen, og andre børn kan komme i skole, siger Anne Brandt.

- Derfor er det utrolig rørende, at så mange vælger at involvere sig i den gode sag og støtter op, så vi kan fortsætte vores arbejde for de lungesyge børn og deres familier, siger hun.

Det er gratis at deltage i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet. Alle deltagere opfordres til at finde nogle sponsorer, der vil give et bidrag pr. kilometer, den enkelte deltager løber i forbindelse med løbet.

Tilmeld dig Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet her…


Foto: Stine Rex deltager i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet sammen med sine to løbe-venner Beierholm-partner Henrik Bjørn (tv.) og Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen (th.).

 


Foto: Stine Rex' to børn Emma (tv.) og Emil (th.) deltager sammen med deres mor i Team Rynkeby Hjemmeskoleløbet. Hendes mand Dan Kristensen (forgrunden) løber også med.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram