Nyheder om Team Rynkeby Skoleløbet/Børneløbet

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Skoleløb - 30-03-2021

Team Rynkeby Skoleløbet skal være med til at genetablere fællesskabet på skolerne

Team Rynkeby Skoleløbet afvikles fredag den 4. juni 2021. Løbet skal bidrage til det fællesskab, som eleverne har savnet så meget under coronanedlukningen, lyder det fra Børnelungefonden.

Mere end 100.000 skoleelever skulle traditionen tro have deltaget i Team Rynkeby Skoleløbet fredagen før påskeferien.

Sådan gik det som bekendt ikke.

Team Rynkeby Fonden, der står bag løbet, besluttede meget tidligt at flytte løbet til fredag den 4. juni 2021 i håb om, at løbet kan afvikles under lidt mere normale vilkår.

Og det ser ret lovende ud, lyder det fra Sune Gren, der er skoleløbsansvarlig i Team Rynkeby Fonden og afdelingsleder på en skole i Middelfart.

- Efter påske får vi også eleverne fra 5.-8. klasse tilbage på skolerne, og det giver en vis optimisme i forhold til gennemførelsen af Team Rynkeby Skoleløbet. Vi er bevidste om, at vi nok ikke kan gennemføre løbet med hundredvis af elever samlet ét sted, men så kommer vi til at gennemføre løbet i skolernes idrætstimer – det skal vi nok finde en fornuftig løsning for sammen med skolerne, siger Sune Gren.

En helt særlig dag
Også hos Børnelungefonden, der modtager de penge, som eleverne løber ind i forbindelse med løbet, er der optimisme at spore. For direktør Anne Brandt er det noget helt særligt, når får lov at komme ud på landets skoler og mærke, hvordan eleverne løber for børn med alvorlige lungesygdomme.

Artiklen fortsætter under billedet...

- For Børnelungefonden er Team Rynkeby Skoleløbet den bedste dag på året. Den dag mærker vi så meget sammenhold og glæde, at det varmer os resten af året. Vi tror og håber på, at 2021 kan blive året, hvor vi igen kan afvikle Team Rynkeby Skoleløbet på den ene eller anden måde, siger Anne Brandt.

Løber for fællesskabet
Børnelungefonden hjælper nogle af de børn og unge, der i øjeblikket er allerhårdest ramt af coronapandemien, fordi mange af børnene har en lungefunktion, der er så svækket, at de for alt i verden ikke må blive ramt af covid-19. Derfor ved hun også, hvad en begivenhed som Team Rynkeby Skoleløbet betyder for de lungesyge børn.

- Det er børn, der har følt sig meget alene det seneste år, og derfor betyder det også enormt meget for dem at vide, at så mange børn over hele landet bruger nogle timer af deres liv på at motionere for deres skyld. Og så skal vi heller ikke underkende, at en begivenhed som Team Rynkeby Skoleløbet kan være med til at genetablere det fællesskab, som har været så savnet ude på skolerne, siger Anne Brandt.

Hvis din skole skal deltage i Team Rynkeby Skoleløbet, skal du tilmelde den senest den 22. april 2021 på Team Rynkebys website.
 

Har du spørgsmål om Team Rynkeby Skoleløbet?


Sune Gren
School Run Manager
sgr@team-rynkeby.com
M: +45 40 91 95 33

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram