Sponsor

Sponsor

Et vigtigt element i Team Rynkebys arbejde er at rejse penge til organisationer, der støtter børn med kritiske sygdomme. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige virksomheder.

I 2017 havde Team Rynkeby mere end 5.100 sponsorer, som bidrog med enten penge eller naturalier til projektet. Det betød, at Team Rynkeby kunne donere hele 65,2 mio. DKK til organisationer, som støtter børn med kritiske sygdomme i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Team Rynkeby er drevet af frivillighed, hvilket betyder, at vi får sponsoreret en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for på turen. Blandt andet biler, brændstof, mad og drikkevarer. Desuden dækker deltagerne selv deres egne udgifter.

100 procent til børn med kritisk sygdom

Team Rynkebys hovedsponsorer Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at 100 procent af de indsamlede midler går videre til de organisationer, som vi samarbejder med i henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

 

Website-partnere

 
DK´s seriøse Google Ads Bureau 

 

 

 

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram