Sponsor

Et vigtigt element i Team Rynkebys arbejde er at rejse penge til organisationer, der støtter børn med kritiske sygdomme. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige virksomheder.

I 2021 havde Team Rynkeby mere end 6.500 sponsorer, som bidrog med enten penge eller naturalier til projektet. Det betød, at Team Rynkeby kunne donere hele 72,4 mio. DKK til organisationer, som støtter børn med kritiske sygdomme i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Schweiz, Tyskland og Belgien.

Team Rynkeby er drevet af frivillighed, hvilket betyder, at vi får sponsoreret en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for på turen. Blandt andet biler, brændstof, mad og drikkevarer. Desuden dækker deltagerne selv deres egne udgifter.

Støtter børn med kritisk sygdom

Gennem sine tre brands, Rynkeby, God Morgon og hohes C, dækker den tyske juicekoncern Eckes-Granini projektets centrale omkostninger i samarbejde med de organisationer, der samles penge ind til. Det betyder, at alle indsamlede midler går til organisationer, der hjælper børn med kritisk sygdom.

I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram