Ansøg om deltagelse på Team Rynkeby

Skal du med til Paris i sommeren 2022?

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 9. til 16. juli 2022. Vi søger derfor friske ildsjæle i alle aldre, der har lyst til at bidrage til det sociale fællesskab på vores cykelhold, køre masser af træningskilometer sammen med andre spændende mennesker - og ikke mindst bidrage til vores indsamlingsarbejde til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Hvis du kan se dig selv i vores værdier og heller ikke tænker, at vores udvælgelseskriterier står i vejen for din deltagelse, så skriv en motiveret ansøgning allerede i dag!

Du har tre muligheder* for at komme med Team Rynkeby til Paris:

  1. Danmark - Paris
    Team Rynkebys klassiske tur fra Danmark til Paris via Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig (1.000 ledige pladser) (ANSØG HER…)

  2. Alperne - Paris (du bor VEST for Storebælt)
    Team Rynkeby Alpe d’Huez starter turen til Paris i Alperne, hvilket betyder masser af højdemeter og op- og nedkørsler (50 ledige pladser) (ANSØG HER…)

  3. Alperne - Paris (du bor ØST for Storebælt)
    Team Rynkeby Galibier starter turen til Paris i Alperne, hvilket betyder masser af højdemeter og op- og nedkørsler (50 ledige pladser) (ANSØG HER…)

*OBS: Du kan kun sende én ansøgning med den samme e-mailadresse. Ansøgere til "Alperne-Paris"-holdene får svar på deres ansøgning, inden ansøgningsfristen på "Danmark-Paris"-holdene. Det betyder, hvis du ikke bliver tilbudt en plads på et af alpeholdene, kan du stadig nå at ansøge om en plads på et af vores hold, der kører den klassiske tur fra Danmark til Paris. 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram