2. Ansøg om deltagelse 'Alperne - Paris' (Vestdanmark)

Team Rynkeby Alpe d'Huez (Vestdanmark) er ét af to nye hold, som Team Rynkeby lancerer i sensommeren 2021.

Team Rynkeby Alpe d'Huez optager deltagere fra Vestdanmark (vest for Storebælt), mens søsterholdet Team Rynkeby Galibier optager deltager fra Østdanmark (øst for Storebælt). Begge hold cykler til Paris samtidig med de øvrige Team Rynkeby-hold den 9.-16. juli 2022.  

Konceptet:

Team Rynkeby Alpe d'Huez og Galibier fungerer stort set, som de klassiske Team Rynkeby-hold – der er bare den forskel, at de to nye hold påbegynder turen til Paris i Alperne.

Det giver fire dage med masser af højdemeter over nogle af de mest legendariske bjerge. Herefter kører holdene ud af Alperne og fortsætter til Paris, hvor de ankommer til Paris samtidig med de øvrige Team Rynkeby-hold fra hele Europa.

Pris:

Prisen for at deltage på et af de to nye alpehold er ca. 20.500 DKK (inkl. cykel, cykeltøj, cykelhjelm, hoteller og forplejning). Dertil kommer udgifter til flytransport fra Danmark til Geneve samt bustransfer videre til Bourg d'Oisans ved Alpe d'Huez. Derudover er prisen eksklusiv hjemtransport fra Paris.

Prisen for servicepersoner er ca. 3.900 DKK (inkl. hoteller og forplejning).

Ansøgningsfrist:

DU KAN STADIG NÅ DET!! Der er stadig ledige pladser på flere hold, så du kan stadig nå at skrive en ansøgning. Holdene bliver dog fyldt op i takt med, at ansøgningerne kommer ind - så vent ikke for længe!

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram