3. Ansøg om deltagelse 'Alperne - Paris' (Østdanmark)

Team Rynkeby Galibier (Østdanmark) er ét af to nye hold, som Team Rynkeby lancerer i sensommeren 2021.

Team Rynkeby Galibier optager deltagere fra Østdanmark (øst for Storebælt), mens søsterholdet Team Rynkeby Alpe d'Huez optager deltagere fra Vestdanmark (vest for Storebælt). Begge hold cykler til Paris samtidig med de øvrige Team Rynkeby-hold den 9.-16. juli 2022.  

Konceptet:

Team Rynkeby Galibier og Alpe d'Huez fungerer stort set, som de klassiske Team Rynkeby-hold – der er bare den forskel, at de to nye hold påbegynder turen til Paris i Alperne.

Det giver fire dage med masser af højdemeter over nogle af de mest legendariske bjerge. Herefter kører holdene ud af Alperne og fortsætter til Paris, hvor de ankommer til Paris samtidig med de øvrige Team Rynkeby-hold fra hele Europa.

Pris:

Prisen for at deltage på et af de to nye alpehold er ca. 20.500 DKK (inkl. cykel, cykeltøj, cykelhjelm, hoteller og forplejning). Dertil kommer udgifter til flytransport fra Danmark til Geneve samt bustransfer videre til Bourg d'Oisans ved Alpe d'Huez. Derudover er prisen eksklusiv hjemtransport fra Paris.

Prisen for servicepersoner er ca. 3.900 DKK (inkl. hoteller og forplejning).

Ansøgningsfrist:

Hvis du er interesseret i at deltage på Team Rynkeby Galibier (Østdanmark) skal du registrere din ansøgning nedenfor senest 16. august 2021. Hvis du ikke får plads på holdet, får du svar tids nok til, at du kan nå at sende en ansøgning til Team Rynkebys klassiske tur ned gennem Europa. Her er ansøgningsfristen den 29. august 2021.

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram