Organisationen

Team Rynkeby drives af Team Rynkeby Fonden, der er organiseret på følgende måde.

Team Rynkeby Fonden består af en bestyrelse med syv medlemmer: Ivan Thyregod, General Manager i Rynkeby Foods A/S (bestyrelsesformand), Jens Christian Plauborg, CFO i Rynkeby Foods A/S, Magnus Berndtsson, General Manager i Eckes-Granini Sweden,  Torsten Fröhlich, Director Controlling i Eckes-Granini Group GmbH, Juha Helokoski, General Manager i Eckes-Granini i Finland, Lars Simper, CEO i Mercedes-Benz CPH A/S og Peter Frank Andersen, Consultant.

LÆS MERE: Download Team Rynkeby Fondens vedtægter som PDF (7,4 MB)

Team Rynkebys ledelse varetages af Team Rynkeby Fondens CEO sammen med en Country Manager i hvert af de lande, Team Rynkeby er repræsenteret i. Det er typisk Country Manageren, som styregrupperne og deltagerne i de enkelte lande har den løbende kontakt til.

Team Rynkeby Fonden består desuden af en CFO, som er ansvarlig for projektets økonomi, en Accounting Assistant, som varetager fakturering af sponsorer mm., samt en administrativ support-funktion, der blandt andet står for it-support over for deltagerne.

Hvert hold ledes af en Team Manager (holdkaptajn) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående af en række deltagere med forskellige kompetencer. På hvert hold er der desuden en række nøglepersoner med ansvar for blandt andet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personer kan udgøre holdets Steering Commitee (men behøver ikke gøre det). 

Team Rynkebys lokale hold har desuden tilknyttet et netværk bestående af forhenværende deltagere. Netværket hedder Team Rynkeby Cycling Club og ledes af en TRCC Manager, som den lokale Team Manager (holdkaptajn) udpeger for et år af gangen i samarbejde med Country Manageren i det pågældende land.

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Har du vundet?

Er du vinderen af en VW up!? Se om du har vundet her.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram