Organisationen

Organisationen

Team Rynkeby drives af Team Rynkeby Fonden, der er organiseret på følgende måde.

Team Rynkeby Fonden består af en bestyrelse med otte medlemmer: Peter Frank Andersen, CEO i Rynkeby Foods A/S (bestyrelsesformand), Jørn Falk, CFO i Rynkeby Foods A/S, Lone Brandt, Marketing Director i Rynkeby Foods A/S, Magnus Berndtsson, Managing Director i Eckes-Granini Sweden, Torsten Fröhlich, Director Controlling i Eckes-Granini Group GmbH, Lars Simper, CEO i Mercedes-Benz CPH A/S og Allan Agerholm, CEO i BC Hospitality Group.

LÆS MERE: Download Team Rynkeby Fondens vedtægter som PDF (7,4 MB)

Team Rynkebys ledelse varetages af Team Rynkeby Fondens direktør, som samtidig fungerer som Country Manager for Danmark. Der er ligeledes en Country Manager for henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz. Det er typisk Country Manageren, som styregrupperne og deltagerne i de enkelte lande har den løbende kontakt til.

Team Rynkeby Fonden består desuden af en Accounting Manager, som er ansvarlig for projektets økonomi, en Accounting Assistant, som varetager fakturering af sponsorer mm., en Communications Manager, som er ansvarlig for projektets europæiske kommunikation, samt en Communications Assistant, som er ansvarlig for kommunikationen i Sverige.

Hvert hold ledes af en Team Manager (holdkaptajn) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående af en række deltagere med forskellige kompetencer. På hvert hold er der desuden en række nøglepersoner med ansvar for blandt andet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personer kan udgøre holdets Steering Commitee (men behøver ikke gøre det). 

 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram