Organisationen

Organisationen

Team Rynkeby drives af Team Rynkeby Fonden, der er organiseret på følgende måde.

Team Rynkeby Fonden består af en bestyrelse med syv medlemmer: Peter Frank Andersen, adm. direktør i Rynkeby Foods A/S (bestyrelsesformand), Jørn Falk, marketingdirektør i Rynkeby Foods A/S, Jan Pedersen, økonomidirektør i Rynkeby Foods A/S, Allan Agerholm, CHO i BC Hospitality Group, Lars Simper, adm. direktør i Nellemann Leasing samt Magnus Berndtsson, Managing Director i Eckes-Granini Sverige.

LÆS MERE: Download Team Rynkeby Fondens vedtægter som PDF (7,4 MB)

Team Rynkebys ledelse varetages af Team Rynkeby Fondens direktør, som samtidig fungerer som Country Manager for Danmark. Der er ligeledes en Country Manager for henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Tyskland. Det er typisk Country Manageren, som styregrupperne og deltagerne i de enkelte lande har den løbende kontakt til.

Team Rynkeby Fonden består desuden af en Accounting Manager, som er ansvarlig for projektets økonomi, en Accounting Assistant, som varetager fakturering af sponsorer mm., en Communications Manager, som er ansvarlig for projektets europæiske kommunikation, samt en Communications Assistant, som er ansvarlig for kommunikationen i Sverige.

Hvert hold ledes af en Team Manager (holdkaptajn) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående af en række deltagere med forskellige kompetencer. På hvert hold er der desuden en række nøglepersoner med ansvar for blandt andet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personer kan udgøre holdets Steering Commitee (men behøver ikke gøre det). 

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram