”Det bedste hold nogensinde”
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-07-2016

”Det bedste hold nogensinde”

Kristian Thulesen Dahl har svært ved at bevare pessimismen på Team Rynkebys 15. tur til Paris til fordel for børn med kræft.

3. etape, Borken: Efter hård modvind i går har vinden nu lagt sig i det nordvestlige Tyskland. Solen skinner og temperaturen har sneget sig over 25 grader.

I en skov lidt uden for Borken har Team Rynkeby Ringe slået sig ned til lyden af fuglesang og duften af frisklavede burritos, som serviceholdet har tilberedt til rytterne.

Det gode vejr, og den gode mad smitter af på humøret på holdet, der ifølge Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, er det bedste hold, han nogensinde har kørt til Paris på.

- Holdet er fremragende kørende. Jeg tror faktisk, at det er det bedste hold, jeg har kørt på nogensinde. Alle ryttere er stærke, og der er højt humør, siger Kristian Thulesen Dahl, der i år kører sin femte tur til Paris med Team Rynkeby.

Og serviceholdets indsats går heller ikke ubemærket hen for DF-formanden.

- Serviceholdet gør det fantastisk, og forplejningen er formidabel. Jeg er meget imponeret over de retter, som disse mennesker kan trylle frem på bagsmækken af en lastbil. Det er svært at bevare pessimismen, griner Kristian Thulesen Dahl.

Dagens 162 kilometer lange etape fra Bramsche til Kalkar går planmæssigt for Team Rynkeby Ringe. Du kan følge turen på www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram