170 rynker indtog Mols Bjerge
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Odense - 16-06-2014

170 rynker indtog Mols Bjerge

Djursland blev klædt i gult, da 170 motionscykelryttere fra fire Team Rynkeby-hold tog på træningslejr i Mols Bjerge i weekenden.

Med bare tre uger til starten på dette års tur til Paris drog 170 Team Rynkeby-ryttere og godt 40 hjælpere til Djursland i weekenden for at finpudse formen i bakkerne omkring Mols Bjerge.

Det var Team Rynkeby Midt-Vest, København, Nordsjælland og Odense, som for andet år i træk benyttede de syddjurske bakker til at afprøve, hvordan det er at køre lange etaper flere dage i træk.

Alle hold kørte mindste 100 km både lørdag og søndag.

Mest ambitiøst var dog Team Rynkeby Odenses træningsprogram. 45 ryttere fra det fynske hold hoppede på cyklerne allerede fredag morgen og cyklede de godt 200 km fra Odense til Djursland. Lørdagen blev også brugt på cyklerne, inden holdet cyklede hjem til Odense om søndagen.

I alt fik Team Rynkeby Odense 520 km i benene i weekenden.

- Det er rigtig godt for holdet at få nogle hele dage sammen på cyklen – det giver en god fornemmelse af, hvad der venter, når vi kører af sted om mindre end tre uger, siger Steen Østergaard, holdkaptajn på Team Rynkeby Odense.

- Og så var det vigtigt for serviceholdet at få afprøvet deres rutiner. Det giver ro på, og jeg mærker, at alle er klar, fortsætter han.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 4.-11. juli 2014. Hvis du kunne tænke dig at være med i 2015, så kan du skrive en ansøgning her.

 

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Lotteri

Skal du vinde en helt ny Škoda Fabia? Så køb en lodseddel til vores landsdækkende lotteri.

Se mere her

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram