180 gule ryttere startede samlet i Carlsberg Byen
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-07-2015

180 gule ryttere startede samlet i Carlsberg Byen

180 ryttere dannede en lang gul, slange ud af København, da fire sjællandske Team Rynkeby-hold startede samlet i København i formiddags.

Prolog, København: 21 ud af 32 hold har nu taget hul på Team Rynkebys 14. tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Fire sjællandske hold – Team Rynkeby København, Vordingborg, Nordsjælland og Øresund – startede i bogstaveligste forstand med et brag, da Bubber skød rytterne af sted med en signalkanon kl. 10.

De 180 ryttere og 45 hjælpere trillede derefter ud af København i en lang, gul slange under fuld politieskorte og med Københavns børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev og Frankrigs ambassadør François Zimeray i spidsen.

Sommerfugle i maven
For debutanterne fra Team Rynkeby Øresund var det store afgangsarrangement i Carlsberg Byen kulminationen på mere end et års intens forberedelse.

- Vi har trænet, og vi har forberedt os, og vi har glædet os rigtig meget til det, der skal ske i dag, siger Bjarne Grum-Jensen, holdkaptajn på Team Rynkeby Øresund.

- Der er ikke bare sommerfugle på cyklerne og på trøjerne – der er også masser af sommerfugle i maverne. Deltagerne er vildt begejstrede og klar. Og så er det bare dejligt at tage af sted med de andre hold og samles i herinde og få en fælles tur ud af København, siger holdkaptajnen.

Sammenhold på tværs
Team Rynkeby København kører hele vejen til Puttgarden i aften, mens Team Rynkeby Nordsjælland overnatter i Rødby.

Team Rynkeby Vordingborg og Øresund kører til Vordingborg, hvor begge hold overnatter på kasernen.

- Det bliver helt fantastisk at lære de andre hold at kende ned gennem Europa. Vi ved godt, at vi som nyt hold skal igennem nogle udfordringer, som vi ikke har prøvet før. Men vi har forberedt os så godt, som vi overhovedet kan, og alle er klar på det, der skal ske, siger Bjarne Grum-Jensen, der især glæder sig én ting på turen:

- Jeg glæder mig allermest til at lede alle sikkert ind i Paris.

Du kan følge Team Rynkebys tur til Paris minut for minut her: www.team-rynkeby.dk/liveDK.

Tilbage

Tour News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og støt børn med kritiske sygdomme.

Se mulighederne

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram